Samsung LE23R86BD chassis GBP23SEN

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Heno

#16 Příspěvek od Heno »

Vieš čo...

Tvoj prístup "čo ja s tým mám, ja to neopravujem" a "možno je to totálne búrkovo vyhoreté" je mi cudzí, tak preto tá reakcia...
Vlastne si to, čo som si už myslel o tvojom prístupe k tomuto problému len potvrdil.
PotPalo

#17 Příspěvek od PotPalo »

Môj prístup je taký, aký je. Ja by som procesor z dosky neťahal von len pre to, že doska berie napríklad 2A, pritom zdroj je robený na 4A. A že hreje... Mne by sa to zdalo normálne. Skôr by som toho viac premeral a skúsil prísť na to prečo to nejde. Je tam napríklad hromada elektrolitov, a tieto dosky dosť hrejú, takže... Alebo zlá konfigurácia v EEPROM, alebo.... Osobne som ešte túto dosku s mŕtvym procesorom nemal. Ale ja to pred sebou nemám, neviem, nepoznám históriu tej dosky a prečo bola bez plechu. A tipnúť si snáď môžem, spomenúť možnosti. Teda vysloviť svoj názor. A že ja všetko vidím v najhoršom svetle, no čo už, som pesimista, no. O to je väčšia radosť, keď som sa mýlil.
Autor témy by sa mal vyjadriť čo nameral a čo je zlé.
Naposledy upravil(a) PotPalo dne 06 čer 2018, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Heno

#18 Příspěvek od Heno »

Veď ja som ani nikomu nekázal aby dával dolu hlavný procesor, ale zrejme si poriadne nečítal, keď som písal, že prvé čo musí nabehnúť aby sa aspon rozsvietila ledka / alebo rozblikala je Veltrend mikroradič.
PotPalo

#19 Příspěvek od PotPalo »

Čítal som to, vážim si tvojich fundovaných rád, ale nechápem, prečo by som nemohol vložiť obrázok toho plechu, keď ho tu už mám. To predsa nieje v rozpore s tým čo radíš ty. To mám čakať kým to opraví, a potom na koniec postnúť ten obrázok?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“