Vysavač ETA 7400 díly sháním
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
Vysavač ETA 7400 díly sháním
- tatramacek
- tatramacek
- tatramacek
- tatramacek
- tatramacek
Já totiž jednu tuhle 7400 mám - ale upravenou, bezvadně vymytou a s vykuchaným filtrem a jen s tenkým plátem molitanu v tý filtrový komoře. Používám ji jako zdroj tlakovýho vzduchu pro nízkotlakou stříkací pistoli. Takže nedám - ale vzhledem k tomu, že jinej exemplář jsme cca 15 let používali normálně k úklidu, tak samozřejmě i vím jak vypadá uvnitř prakticky poslepu ...
A kutilmile - nelituju tě
- tatramacek
EKKAR píše:Není ani v rámečku pytlíku, tam je to "těsněný" jen plast na kartón (součást výměnnýho papírovýho pytlíku) a není jestli se dobře pamatuju ani pod tím deklem, kterým se zakrejvá látkovej pytlík - tam je to vyřešený přesazením plastovejch dílů přes sebe, v momentě nasátí se víko přicucne a těsní to plast na plast. V podstatě jediný "těsnění" tam je kruh gumy na čele pytlíku, kterej přilehne k tomu plastovýmu čelu, kterým ústí proti díře v tom plastovým odklopným víku hlavní sací kanál. Pytlík je u čela drženej výstupkama na dně komory a západkama na tý čelní stěně. Dole se položí do výřezů a nahoře se přitlačí až západky zacvaknou. Když ty západky zlomíš, máš Smolíčka.
Nezlob se, ale tohle je kec. Těsnění je v rámečku toho pytlíku právě !
Vím to moc dobře a o opaku mne nepřesvědčíš.
Jak by filtr tesnil, když by se vysavalo čistě do látky bez papírovýho sáčku ?