Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Tak ještě jednou, napiš tam: https://idnes.cz bez WWW. Možná ještě, pro jistotu, i http://idnes.cz pro nezabezpečenou verzi, ale ta se snad už nepoužívá.
už od předvčerejška mi to blblo taky, W7 / FF 55
teď jsem chtěl zkusit to blokování a ani jsem se k tomu nedostal, protože všechny ty weby mi jdou teď dobře. Asi to nějak opravili..
Stává se někomu u Babišpressu, že stránka se sice načte po vizuální stránce zpravidla celá (po stránce technický ale ne, furt prohlížeč dává na odiv, že se stránka načítá), ovšem prohlížeč plně vytěžuje CPU, linky ani videa nejsou klikatelný, po chvíli se nahoře zobrazí žlutej pruh s tím, že stránka zpomaluje prohlížeč (a jestli počkat, nebo načítání ukončit). Pokud kliknu na ukončení načítání, nejdou přehrát videa, linky jsou funkční, v opačným případě trvá víc jak 5 minut, než se načítání dokončí - až potom jdou přehrát i videa. Nejspíš v tom bude mít prsty ňákej skript, ale jakej?
Děje se to pouze na Babišpressu AKA iDěsu.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Nesnaží se ti v tý chvíli podstrčit nějakýho bitcojn-minéra? Onehdá bylo i v de.bilbedně nějaký varování, že se tihle těžaři začali nabourávat i na jinak seriózní weby, odkud podstrkujou těžební rutinu každýmu návštěvníkovi pod záminkou načtení celýho obsahu stránky - a kdo je blbej a hned na fleku jim to neutne a nenabonzuje to na tech-podporu, ten dotyčnýmu mezitím vypočítá i odešle nějakou tu částečku cojnu ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
XP hlásí skript, tak zastavím načítání, je to hlavně na technetu, na bežných zpravodajských stránkách minimálně. Soudím na nějakou reklamu, protože stránka funguje normálně, možná bez videa, ale flash už stejně na xp nefunguje, takže to neřeším.