Duvšan a koupě nové TV
Moderátor: Moderátoři
Že všetky panely sú 50Hz viem. Prečo tá poznámka v zátvorke?
Chcel som vedieť, ako rýchlo Philips reaguje na povely a či sa dá nastaviť font, aby korektne zobrazovalo znaky. Prípadne ako kvalitný má tuner. Keby som si to mohol porovnať, tak by som si.
Mal som na stole istú Techniku. To bol zlý vtip. HD ready a obraz HD horší ako na CRT (SD).
S tým že keď to nieje smart, že je to rýchlejšie, sa už tiež nedá súhlasiť. Beží to pod Linuxom rovnako ako smart, akurát vynechali smart fičuriny, takže rýchlosť prepínania je klasicky šneková. Rovnaký soft, iba oklieštený.
Este tam bezia nejake stare plazmy LG, tie maju otrasny SW - HDMI vstup ma ako preferovane rozlisenie 4:3 1024x768 aj ked panel je fyzicky 16:9 1280x720 (takze bez SW workaroundu je nemozne zobrazit nic so spravnym pomerom stran). A ked clovek nastavi 1280x720, tak tam je nejaka 🤐 funkcia zoom, ktora oreze okraje (treba to niekde v menu vypnut).
Podla moznosti po kupe na TV vypni dynamicky kontrast a stiahni jas podsvitu aspon o 1/3. Predlzis ledkam zivotnost.
Není snad nic horšího než pidiovladač s knoflíkovými články ...
Všechny ty funkce - picture, sound, magic nikdo nebude druhý den používat.
Dostatečný počet vstupů - HDMI, USB ...
Za mne asi ta LG, zvážil bych možnost 3 roky záruky za příplatek, pokud by to byl dárek.