Jak nakreslit šablonu CD
Moderátor: Moderátoři
Jak nakreslit šablonu CD
dal jsem mu odkaz na
2D kreslení online (výstup je ale jen jpg, nebo png)
psal, že je to dobrý
Jestli se má s Wordem kreslit technické výkresy, tak to se potom nedivím, že je jakožto původně textový editor takový bulimický a přibývá v posledních verzích po gigabajtech na instalaci...
A když už kreslící funkce má, proč je nevyužít?
- patrikvarga
p.s. Jen podotýkám, že korektní výseč by měla končit v jednom bodě pouze ve středu CD, ve vzdálenosti 22,5mm od středu jsou už body 2.
- Přílohy
-
CD.zip- (8.4 KiB) Staženo 131 x
- patrikvarga
masar píše:Word jsem zmínil proto, že se bez něj (nebo jeho free klonů) neobejde téměř nikdo, předpokládám jeho existenci i v Crifodově PC.
chyba láfky, předpokládáš blbě. V jedný mašině kdysi byl open ofys, po čase když jsem zjistil, že to na nic nepoužiju, při nějakém přechodném nedostatku místa šel zas pryč. Pak jsem míval nějaký wordí viewer ale i ten šel později pryč. Protože nejsem v pozici žadatele o shlédnutí (motivace bývá na druhé straně), odpovídávám "jestli chceš abych to viděl, pošli to v nějakým normálním formátu". V krajním případě (nějaká knížka?) jsem použil online konvertor doc-pdf. Zastávám názor, že pro psaní textu v téměř všech rozumných důvodech stačí wordpad, pokud ne notepad. Klíč devatenáctka který je zároveň hever, nůžky na nehty a baterka, nebo polévka která je zároveň kečup, lepidlo a značkovací barva mi taky nepřipadá výhodná.
Výše napsané nebudiž považováno za útok na uživatele wordu, věřím že existujou lidi kterým dobře slouží a nic proti nim nemám (pokud to nejsou státní ouředníci ale ti sem, předpokládám, nechoděj).
Crifodo píše:……..Zastávám názor, že pro psaní textu v téměř všech rozumných důvodech stačí wordpad, pokud ne notepad. Klíč devatenáctka který je zároveň hever, nůžky na nehty a baterka, nebo polévka která je zároveň kečup, lepidlo a značkovací barva mi taky nepřipadá výhodná.
……..
Word se používá právě proto, aby se to nářadí a komponenty nemusely hledat...