k čemu byl tento lis
Moderátor: Moderátoři
k čemu byl tento lis
Někdo říkal že to patřilo k opravárskému vozu pro tanky ale co je na tom pravdy nevím.
Dá se to ještě někde sehnat ?
děkuji
A kutilmile - nelituju tě
používal jsem jej téměř na vše co jsi vyjmenoval, bohužel nějak víc intenzivně což nevydržel a praskl. Uvažuji o svaření ale už na to nebude spoleh tak sonduji jestli by to nebylo někde k mání. Na netu zatím bezvýsledně tak to zkouším i zde. (co kdyby)..
edit:pro zajímavost připájím foto made in home.
to celeron : utrhlo se obojí uložení hřídele pastorku. Je to litina, zkusím sehnat někoho kdo to umí. Vím že se to musí předehřát ale nevím jak moc. Protože jsou utrženy obě strany, bude to dlouhý svár a navíc je to dvojdílné vedení tudíž to musí být přesně souosé, jinak tam pak tu hřídel nedostanu.
(Dal bych někomu pár facek)
To co navrhuješ je strojařina mimo mé možnosti, bohužel.
Asi to trocha předělám na hydrauliku - mám někde pracovní válec a zkusím to připojit na zvedací čerpadlo kabiny z liazky, ale nevím jestli bude stačit tlak a vznikne mi další problém - čerpadlo je dvojčinné a válec jednočinný.
marshal píše:A taky mám dojem že panenka má menší zdvih ale neměřil jsem to.
Jak která, některý jsou teleskopický, některý mají trapéz na základní nastavení v zataženým stavu. S tou nepřesností, co píšes mi to přijde divný, vždyť to jsou broušený ďoury a tyče.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!