Rozhlasová reklama - jak se bránit
Moderátor: Moderátoři
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Naopak doma a v autě musí rádio hrát. Nejčastěji je to ČRo Dvojka, ta je bez reklam, a, když zrovna nenabízí nic, co by stálo za poslech, jistí to USB flešky. Na jedné je jen hudba v průřezu desetiletími i staletími, na druhé mám rozhlasové dramatizace, seriály (teď máim rozposlouchyný zrovna seriál "Tady bydlí rozhlas", na cestu na dovolenou to budou Zvonokosy nebo Via Mala, obě dramatizace mají pár minut pod šest hodin a skvělou režii i obsazení, nebo si dám Případy komisaře Mejzlíka či Suchého, Havlíkovu a Erbenovu Kytici). To se náhodně poslouchat nedá, to je, jako bych v kině pustil poslední cívku detektivky před první.
Nebo si vezmu na cestu pár trojCD, ale to budu muset napřed vyzkoušet. za těch pět let, co tomu autu jsou, je štěrbina pro CD ještě nedotčená, protože už byly flešky... a to prý umí CD, CD-R, CS.RW, mp3, wav i wma. Ale asi jo, přece jen Paňáca uměl vždycky dost.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na návrh DPS jsou pak nejlepší český seriály v kuse (třeba Návštěvníci), na osazovaní naopak dobrá rocková hudba. Klidně dlouho do noci.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Je mi upřímně líto, že jsi asi nikdy neslyšel nic lepšího. Neber to jako provokaci či odsudek, prostě už asi patříš ke generaci, co se k ničemu lepšímu nikdy nedostane a považuje současný stav za nejlepší možný. Je to ale škoda.
Spotify premium ma kvalitu 320kbps, coz je urcite kvalita lepsi nez FM. Bez reklam. A o to tu asi primarne jde.
Ja osobne bych si svuj kotoucak, CD prehravac, nedejboze gramofon na dilnu nevzal.
Jinak k te generaci, ktera zna max 128kbps MP3 vazne nepatrim, k domacimu poslechu mam uplne jinej aparat, ale to je na jinou debatu
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pink Floyd nacpanej do 128k přes třípásmovky je naopak něco otřesnýho, je to úplně bez života, či jak to nejlépe popsat.
Takže to chce přiměřeně horší aparaturu (tím netvrdím, že teslácký dvoupásmovky jsou něco špatnýho).
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Jinak nevím jak to máte s volným časem, ale 95% veškeré hudby si poslechnu v autě a na dílně.
- Jinak když máš "ve sbírce" cca 15 kotoučáků, cca 25 kazeťáků a 8 gramofonů,
není žádný problém něco obětovat na dílnu.
- (Tu, o tom syslovi jsem už slyšel
Kazetaku jsem mel v jeden moment 8, takze zabar... Mame podobnou dilnu, spis montazni, hluk v pohode, hrajeme pres BOSE Companion 2.1, zadnej hajend, ale zahrat to umi, panu Goparovi ta psychoakustika sla dobre.
V aute jsem travil dost casu, kdyz jsem jezdil pracovat do zahranici, tam mam osazeno Audison VRX 2.150 na predek Morel 16cm a pak sub JL Audio 12W6 s patricnym monoblokem. Dokazalo to zahrat velice pekne. Ted mam sluzebaka a uz nemam chut to prehazovat...