Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
@hubert: negativ, NOO better than original, ..imho.
@OK1HGA: This is really in my opinion not that good. Honestly, seems a bit generic Judas Priest-y. Also the modernized production really hurts it. It's so unenthusiastic.
Jejda zas dostanu novinama přes čenich jedním uživatel že zde píši angl. i když přepodkládám že kdo tuto musiku poslouchá textu rozumí. A navíc se to snažím synchronizovat, bez slangových výrazů a zkratek.
Naposledy upravil(a) pida_m dne 26 čer 2018, 02:25, celkem upraveno 1 x.
Píďo, je to jen otázka osobního názoru.
Já si naopak myslím, že Halford si na stará kolena zařádil, jako zamlada . . .
A navíc to zní velmi dobře.
Od JP se mi dříve asi nejvíc líbila deska "British Steel",
ale od letošního jara se to změnilo na "FirePower"
ano jasně pan Hans Zimmer ..classics.
Jenže v tomto crop /nevim jak se to česky těžko píše/ se mi to jeví hodně takový umělohmotný v podání těch "guise" slečen. Rději ho poslouchám ve snímcích.
..teď sem to viděl celé, ...to je tak úchylné až je to roztomilé.
mne dostalo od nich tohle>
https://www.youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc ..my opinion is that, this' might be a single Greatest product of Globalization. Finns covering an Australian band as redneck Americans...
V rádiach od NICH do kolečka iba 2-3 pesničky(My všetci sme šampión...., Lampovka Ga-Ga a potom tá o Saganovom vozidle...)kto ich však poznáme už z dávnych čias, tak vieme o Dni na dostihoch, dokonca aj o Noci v opere, niečo o Jazzu, dokonca aj o Královnej I a Královnej II. Túto suprovú vec z prvého, debutového alba z r.1973 ste však isto NIKDY z rádia nepočuli: Queen - My Fairy King