Kterej olejovej kompresor?
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Kterej olejovej kompresor?
Naprostou většinu času to budu používat k vyfoukávání prachu, občas nafouknout nějakou pneumatiku. Tu a tam opískovačka, to sem slyšel že potřebuje hodně vzduchu (velkej průtok). No a možná někdy nějaká stříkací pistole, ale zatím ne.
Po kšeftech je moře různejch no-name i s vysokým výkonem kolem dvou tisíc, to ale předpokládám většinou bude pěknej šmejd? Rád bych to nechal trvale zapojený, takže ideální dyž to nebude mít šmejdský vůle aby se to furt vypouštělo a co pět minut foukalo. Scheppach si fouknul, dyž se nepoužíval, třeba jen jednou za den.
-
petrfilipi
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Orlík, najde se něco, co není ve stavu vražda? Hodil by se mi celkem rychle, prohrabovat bazary a dva dny dělat restaurátorskou práci, nevim…
-
petrfilipi
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
petrfilipi píše:Pískovací pistole je defacto fixírka. Prostě jen díra ven a proudící vzduch nasává (strhává) zrnka písku.
Pokud by někdo měl na půjčení buď pistoli nebo pískovačku, tak si ji pujč, ať ti pak neleží doma bez využití. Jsou to fakt žrouti.
Petr
Už sem si koupil nějakou základní z lídlu dřív, akorát sem ji eště nepoužil
Pokud je tip na něco výkonnějšího než 1,5 kW v uvedené ceně co není čínskej šrot, tak na to se ptám. Ludru za 20k ale fakt hned kupovat nebudu, nésu banka
Píšou mu 250l, udrží tlak kolem 3 barů na nízkotlaký stříkací pistoli neomezenou dobu. Vzduchovou vibrační multifunkcí jsem obrousil okna a rámy na celým baráku až na dřevo a taky na 4 barech stíhal. Stíhal i vzduchovou turbínku ve fortuně https://www.bmshop.eu/p/pneumaticka-prima-bruska-yt-0965-yato Pískovačku sice mám, ale zatím jsem ji nezkoušel.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Dvouválec a víceválec kompresor má taky klidnější chod a zatěžuje rovnomernějc motor.
A kutilmile - nelituju tě
- Behemot
- Kontaktovat uživatele: