Astip záložní zdroj oběh. čerpadel
Moderátor: Moderátoři
Astip záložní zdroj oběh. čerpadel
Astip PS 150-TO ,externí
Zjevně nefunguje samotný měnič ale možná je příčinou něco docela jiného co dává měniči impuls aby se aut. přepnul na baterii.
Pokud dám správně nabitou baterii k tomuto záložnímu zdroji a vytáhnu přívod el. sítě ze zásuvky tak prostě motorek oběh. čerpadla nejede jinými slovy nejde oněch potřebných 230 V a výstup pro oběhové čerpadlo ,pokud je to připojeno na sít tak motorek běží.
https://www.pro-topeni.cz/files/produkt ... je-eko.pdf
Z fotky kterou rovněž přikládám ale toho k vidění moc není a elyty nafouklé nevidím žádné ,no vidím to na zapeklitou závadu.
Spíše jsem to myslel tak jestli s tímto zařízením už někdo nějakou tu zkušenost při opravě má ,protože výrobcem samotným mě bylo sděleno že tyto první modely byli dosti poruchové čili asi i špastně navržené a proto docházelo převážně ke stejnému druhu poruchy.
U těch dalších následujících modelů už to asi vychytali a diví mě co je na těchto měničích tak úchvatně drahého že se draze prodávají rozhodně se to nedá srovnat třebas s LCD TV kde je toho podstatně více a snad za méně peněz,jo asi možná malá seriovost ,těžko říct.
ali
Jediná výhoda pokud nějaká je to automatické přepínání v případě výpadku sítě.