No name navigace z číny
Moderátor: Moderátoři
- pocitujlasku
Standa99 píše:To fakt ještě frčí jednoúčelové krabičky? Co na tom běží, nějaké staré Primo, které tě protáhne přes sídliště, kde neprojedou ani popeláři
Staru navigaciu mam aj ja, igo stale dodava nove mapy pre primo. A pre mna je lepsie mat jednoucelovu krabicku so 7" displejom, ako cumiet na mobil, ktory ma polovicny.
P.S. A každý nemá 3,5" displej na mobilu, 3 roky mám 6" Nexus, který mám stále u sebe a vždy aktuální, žádná vybitá jednoúčelovka v kastlíku, do které jsem zapomněl 2 roky nahrát čerstvé mapy a která než si sesynchronizuje čas a satelity, tak ujedu 5 km
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- Elektronik55
Podle head-up displeje na skle jsem nikdy nejezdil, např. Sygic má světle zelenou šipku na černém pozadí, kdy jde zvýšit jas na maximum, tak by to mohlo být vidět i za slunečného dne viz. https://youtu.be/nBrTYshny-M
Když se přístroj fyzicky umístí z přímé viditelnosti skrz čelní sklo, tak není problém ani s tabletem. Kamarád ho má na palubovce v rohu u A sloupku.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- Elektronik55
Je to jen takový nápad, nebo je to vyloženě blbost .
- Elektronik55
- Elektronik55
- Elektronik55
- Elektronik55
Pod touto navi. ovšem na palubní desku jsem umístil DISPALY parkovacích senzorů .
Nemohu si odpustit "komentář" mého dobrého kamaráda řidiče s povolání na náklaďáku,který mě při couvání říká "dobrý stačí" já říkám "ještě mám 1,5m" a on "JO TY MÁŠ TO COUVÁNÍ PRO BLBCE" !!! Tak jsem hold ten "BLBEC", pořád lepší, než nacouvat na malé dítě, či kočárek na parkovišti před OD ! V mém případě nemám šanci ho vidět !
Samotná instalace parkovacích senzorů pro (VW SHARAN) je velice jednoduchá, né tak po stránce přívodu a mechanické práce (demontáž - montáž) . Na požádání rád poradím .
A kutilmile - nelituju tě