Dneska jsem namontoval blaupunkta i na druhou stranu dveří,zapojil to přesně stejně jako repro na druhých dveřích.Teď by měly být kanály stejně zatížené,ale situace je stejná - při vyšší hlasitosti opět chrčení.Zatím jsem se nedostal k dalšímu testování (vyzkouším nejspíš zítra).Chci ještě vyzkoušet balance mezi těma blaupunktama a pokavaď to teď budou dělat oba,je situace jasná,že to způsobují ty reproduktory.Jinak jsem změřil odpor původního reproduktoru a výsledek je 3,6 ohm.Za další jsem zkoušel znovu jak moc nahlas to můžu nechat hrát bez výpadků.Maximum co můžu ještě hrát jsou cca 2/3 maxima.Jak to dám víc než na 2/3 maxima,začnou výpadky zvuku a chrčení.
Hill - chtěl bych se zeptat,jestli je možné ten zkrat proměřit přímo z konektoru rádia.Měl bych naměřit okolo 4ohm a když naměřím méně je jasné,že je někde zkrat.Samozřejmě bych každý z nich proměřil ještě na kostru.Snad by to tak šlo udělat bez demontáže?Nechce se mi to pořád rozhazovat - ale asi nakonec stejně nic jiného nezbude
ZdenekHQ - No topí to hezky,to se musí nechat.Provozní teplota těch švábů při největším výkonu je 85st?Takže by to takhle topit mělo i normálně?Je mi divný,že s původními repry se to neprojevilo.Také je možné,že jsem je nedával tak nahlas protože se to už nedalo poslouchat a tak se přehřívání neprojevilo.Těžko říct,to si už nevybavuju))Ale jak jsem už psal výš,tak když nechám hrát jen blaupunkta,tak se to projeví,když všechny ostatní bez něj,hraje to sice přeřvaně,ale nic nevypadává.Vypadá to na chybu v jedné větvi.Zítra budu zkoušet balance,tak uvidím.
PTAZZ - Přesně tohle mě už taky napadlo.Jen bych v případě studeňáků nechápal,proč by se to tak hřálo.To by spíš jenom vypadával zvuk,ale třeba se pletu.Určitě to chci překontrolovat,ale jakým způsobem z těch x spojů rozeznat kterej z nich je studeňák?(((
Dík za rady.Potřebuju se nějak dobret ke zdárnému konci.