Rád bych se vyhnul posílání několika jednotek kusů, to mi za to balení nestojí a vám zas za poštu, tak na poštu aspoň třeba od 10 ks (nebo zase s jiným harampádím). Osobka v Pze od kusu, případně teď pojedu Brno-Ostrava, můžu vzít
P: reproduktorky 32 ohm/0,25 W, 55×20 mm (hodně)
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
P: reproduktorky 32 ohm/0,25 W, 55×20 mm (hodně)
Rád bych se vyhnul posílání několika jednotek kusů, to mi za to balení nestojí a vám zas za poštu, tak na poštu aspoň třeba od 10 ks (nebo zase s jiným harampádím). Osobka v Pze od kusu, případně teď pojedu Brno-Ostrava, můžu vzít
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Prodejní místa 35-36. Esli ceš eště další podobný smetí, tak si řekni. Spoustu krámů co doufám udám beru (lidi dost chtěj ventilátory - pokusím se je vytřídit podle průměrů a ještě na obyč počítačový a lepší průmyslový; občas někdo poptává i síťový-metalický patch cordy), napadlo mě vzít i některý hezčí (většinou menší) hliníkový chladiče (velký radiátory si suším na svoje projekty, esli se k nim někdy dostanu), dyž vidím co stojí pasivy v těch gesech apod., tuny věcí (hlavně tiskárny, monitory, televize) šrotuju.
Teď budu svážet nějakou pozůstalost, tam budou přístroje a tak, asi to taky vezmu, co já s tím.
Má smysl tam brát velký LCD televize s vadama a díly, vyskytují se tam lidi co (i toto) opravují?
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
BOBOBO píše:Jestli jsi byl na 35,36 , tak jsem od Tebe koupil Proximu .....
Kul. A co repráky?
Akorát teda nevim proč ti lidi furt tak strašně kradou? Určitě ti byli buržousti co kradou a nevydávaj účtenky a neplatěj daně, to je jasný.
PotPalo: TV sem ani nestih probrat a naložit, co sem dovez naposled třeba i jdou a vyhodili je kvůli stáří…nevim, sotva sem probral krámy okolo nich, abych se k nim vůbec dostal. Až se k tomu dostanu, tak to někdy začnu vozit. Moc všeho, makám jak kokot, v pátek sem tam chodil 8 hodin v kuse, dneska deset (nevzal sem si ani židlu) a nedostal se ani deset hodin v kuse na hajzl (chudáci u pásu co mají 5 minut na hajzl dvakrát denně!), stejně furt poslouchám kecy jak bych to měl všechno nejlíp rozdávat zadarmo, furt samej invalida a důchodce chce slevu