Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Na naší škole SPŠE jsme měli školní dílnu elektro.Měli jsme cvičné panely s krabicemi a propojené trubkami.Dostávali jsme úkoly a pan učitel nás ohodnotil. Rozvody byly 220 110V. Náš bodrý pan učitel Pištěk dvěma prsty měřil napětí. Podlaha byla parketová.
Prstovka je sice nejspolehlivější zkoušečka,ale častý používání mi nedávno způsobilo neurologický obtíže(něco jako když se kousne PC,ale v reálu) a musel jsem na to dokonce chvíli brát léky.
Když slyším, že někdo je takový fenomén, že ho nic nekoplo soudím, že o elektrice ví jen to že je drahá.Byl jsem nucen dělat různé přednášky o nebezpečí úrazu elektrickým proudem. Je li nebezpečí z prodlení, postavím se na pravou nohu a pravou rukou se zprudka dotknu vodiče.Při zásahu se ruka sama odpojí.