Zapojil jsem denni světla. Napájení a přepínání světel je realizováno přes zásuvku s fialovou plast. prackou u baterky. Jenže tyto dva dráty, plus a přepínací, jsou tam přivedené, ale samice v protikusu už není. Co by jim udělalo vyhodit dva dráty s konektoru a nakonec šupnout nějaký konektor. Prostě předpříprava pro denní světla. Jako nouzovku jsem tam strčil zamotaný drát ale kontakt asi nebude stabilní. Zkoušel jsem nacvaknout na kabel dutinku ale je krátká. Kdyby se mě povedlo sehnat samici konektoru pokusil bych se vytahnout ty dva piny a použít je do mého konektoru. Případně vědět jak ten faston či co to je vypadá a pokusit se ho někde zakoupit. Samec je nejaky nožový kus. Díky za pomoc.
Volal jsem to renaultu a samotné piny nekoupím, musí se vyměnit celý konektor. Chtěl jsem se zeptat na cenu výměny, jen pro info ale to mě nebyl schopen říct. Proč nevím ale stejně bych to dělat nechtěl.
Neběhej do Renaultu, běž na vrakáč, tam konektor seženeš. Podívej se, jestli mají stejné piny i jiné konektory z toho auta, tím se šance na sehnání výrazně zvýší. Pak musíš ještě zvládnou ty piny "vypíchnout". Obvykle si na to nabrousím pomůcky z kolodrátů.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
No ak bude mat rovnake "stastie", ako ja, tak ti podakuje Skusal som ako vrakac, tak zo desat ludi co rozpredavali auta, napriklad ten blby konektor nemal nikto, pritom ho prakticky nikto nikdy nezhana - nezostavalo nic ine, iba kupit origos