šroub M7x0,5

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dobrman

#31 Příspěvek od dobrman »

dík všem za snahu...
Už, mám domluveno s jedním známým, že mi půjčí závitníky a očko.
takže si to udělám sám...

@Achab
přesně na tohle jsem narazil taky. Vyrobí to na zakázku, ale min odběr je po 1000 kusech :(
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od ZdenekHQ »

No, taková "tvorba" je docela zážitek...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Celeron

#33 Příspěvek od Celeron »

dobrman píše:přesně na tohle jsem narazil taky. Vyrobí to na zakázku, ale min odběr je po 1000 kusech :(

Jo to znám třeba z Kabla Vrchlábí. Potřeboval jsem na něco kabel CYTY 2x1 (kabel pro hornický Nifky světla, modrá/červená, zaplýtaný kvůli únostnosti dohromady s 2 x provazem). Neměli skladem protože hornictví je jek známo v útlumu. Ale není problém vyrobit, minimální množství 5 km. Mělo to vadu, já potřeboval 200m. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BOBOBO

#34 Příspěvek od BOBOBO »

Právě proto, kecy , že vše je , jsou v bastlířství jen kecy . Pro nás nedosažitelné . tak nám pošli nabídku z VO i v nerezu . Už dlouho jsem se nepobavil , zvláště z olmiku .
p32

#35 Příspěvek od p32 »

Už zase boduješ. Ty máš asi ten nejchytřejší telefon, který odhaluje to, co někde mají nebo ne, že? Na rozdíl od tebe se u toho (a tam) pohybuji. Chceš to poslat na obrázku, abys to pochopil nebo to stačí jen napsat?
BOBOBO

#36 Příspěvek od BOBOBO »

Né , narozdíl od keců , jsem poslal dotaz . Tak nám jeden šroub kup , ukaž borce olmíka !
p32

#37 Příspěvek od p32 »

No, já bych ti doporučil něco jiného vhodné právě pro tebe. Přijeď si do olmika, já tě vezmu do skladu, dám ti jeden šroubek a dvě matky a můžeš si to odvézt domů. Oficiálně ale jen při množství aspoň 500 ks od každého druhu - to víš, je to velkoobchod.
Jen se divím, že při své zručnosti na soustruhu jsi to tomu dotyčnému nenabídl vyrobit. Práce asi na pět minut s očkem v držáku a se závitníkem. Mohu ti poslat i obrázek, jak se to dělá. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“