PC alkohol test

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
samec

PC alkohol test

#1 Příspěvek od samec »

Ako zabrániť používaniu počítača pod vplyvom alkoholu? Zase som zhrozený, čo som kde popísal po internetoch. :oops:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od PeteBurns »

Jednoducho - nechlastat, trkvas :twisted: Tvoje telo aj okolie sa ti podakuje ;)
Pikofarad

#3 Příspěvek od Pikofarad »

PeteBurns píše: nechlastat

Dědek pil,otec pil,přece nebude trhat dlouhou rodinnou tradici
Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Hodne slozity heslo do Windows, ktery nebudes mit napsany na zlutym papirku na monitoru.
Nebo sklinka s vinem na vysoky stopce hned vedle klavesnice. To tu klavesnici spolehlive zalejes. Klavesnice neni nasledne az tak draha.
patrikvarga

#5 Příspěvek od patrikvarga »

Napíš do Bruselu.

Po­zri, čo si ten­to­raz úrad­níci pri­pra­vili. Každé vo­zidlo bude mu­sieť byť od roku 2021 vy­ba­vené vsta­va­ným de­tek­to­rom al­ko­holu. Ak si teda nie­kto z po­sádky vy­pije a bude chcieť šo­fé­ro­vať, au­to­mo­bil za­blo­kuje ovlá­da­cie sys­témy.

Kód: Vybrat vše

https://www.startitup.sk/local-nove-povinne-prvky-vybavy-v-automobiloch-europska-unia-menila-zakony/
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

to se mně taky stává že k mašině zasedám "pod vlivem" copak, na diskusních fórech se to dá (občas) odstranit (nebo požádat admina ať to smázne - někdy vyhoví) a lidi brzo zapomenou ale soukromé maily a fotky (holkám apod.) to je někdy průšvih
Naposledy upravil(a) konosuke dne 08 srp 2018, 11:31, celkem upraveno 1 x.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
termit256

#7 Příspěvek od termit256 »

Nechlastat, nebo se zlit tak, ze se netrefis do pismenek v klavesnici :-)
Zaky

#8 Příspěvek od Zaky »

TVL vy máte teda problémy, mě se zdá, že tady někdo nemá co dělat, tak vymýšlí kraviny do okurkové sezóny. Ale možná bych měl těm, co jsou schopni provést alkoholem total reset tiše závidět, mě to nejde, v životě jsem neměl okno, ani nepsal pod vlivem blbosti na net, občas stačí blbosti napsané za střízliva :-)
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
weed_smoker

#9 Příspěvek od weed_smoker »

Taky jsem měl období,kdy jsem nevěděl,co znamená dost a vypíjel se na maximum.Průsery z toho byly všelijaký a když jsem se jednou z opice probral pod kyslíkem,tak jsem chodil na sezení AA,všecko vyslechnul,pověděl to svý,modlitbička a domů.Bylo to na hodinu a jednou tejdně,stačilo mi přijít 10x a mám po problémech s chlastem.Pivo si dám,ale zrubat se našrot už nedokážu.
konosuke

#10 Příspěvek od konosuke »

neboj, všeci rockeři který za něco stáli (Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Alice Cooper, Glenn Hughes...) mají za sebou ozdravný pobyt v protialkoholce to je něco jako mít doktorát v oboru nebo tak nějak :?
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Achab

#11 Příspěvek od Achab »

Na pozvednutí morálky je dobrá hymna Vaška Hrabyni. Jemu ovšem moc nepomohla, viz citace z "Dobrých holubů:"
"Hodil si konopí, protože ho tady zblbli tak, že přestal chlastat." :)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“