Sháním popis obvodu Sony CXD1050A

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
judeware

Sháním popis obvodu Sony CXD1050A

#1 Příspěvek od judeware »

Znáte to - když se pídíte po koupi netuctového integráče staršího typu, na webu je k nalezení dokumentace v pdf. Když chcete onen datašít, všude vidíte jen nabídky prodejců IC.

K uvedenému Sony nic detailního nenalézám, jen charakteristiku jednou větou... :?
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

Schéma telky, ve který je použitej, už jsi nejpíš taky našel.
Sony Chassis AE1B-KVC2921 .pdf
Kdyby se ti dostala do rukou celá telka, dala by se komunikace s tím švábem odposlechnout.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
judeware

#3 Příspěvek od judeware »

Díky,
bude se hodit, našel jsem jen kusé informace a Hill mi poslal ještě odkaz na jednostránkový popis v "asijštině", ze kterého se dá odhadnout ledacos.

Ovšem popis registrů I2C tohoto OSD by byl ještě lepší. Analyzovat komunikaci se mi moc nechce, páč mám jediný kus z projekční TV Sony a nevypadá to, že by to byl snadno dosažitelný obvod, šířeji využitelný (třeba v MZ-800). Kdybych nezjistil, že je to obvod OSD, šel by do likvidace s celým televizorem, ke kterému jsem bohužel dostal až ve stavu zuboženém.
Stěžejní desky mám v bedně (jako to dělám při jiných záchranných pracech). :)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“