nabíječka tužek z tržnice
Moderátor: Moderátoři
Tyto drobné věci si člověk navíc může otevřít a mimo asfaltového flusance zrevidovat podle potřeby. Třeba ty IPC-1 mi už rukama prošly dvě chcíplé právě na ten asfalt. To je konečná, za nabíječku za víc jak litr omezenou na AA/AAA. Stejně silně pochybuju, že to dělá někdo přímo v evropě - max tak design.
Pokud si koupím dobré články (A mám většinou Eneloop), tak je nechci hned odrovnat nějakým levným krámem. Některé AAA mám po baráku i 5 roků a mimo občasného nabití o nich nevím víc, než o primárních článcích.
Naproti tomu GP sem všechny vyházel..vyjímkou může být tak jejich Recyko řada, ale to já už po zklamání s oranžovo/zelenou a oranžovo/bílo/zelenou testovat nehodlám.
Jde nastavit až 30 nabíjecích-vybíjecích-testovacích profilů pro různé typy článků a pod...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
dobrman píše:Není to pro běžného "nabíječe", ale výborná nabíječka (až na tu cenu), všech válcových článků-akumulátorů je SkyRC MC3000
Jde nastavit až 30 nabíjecích-vybíjecích-testovacích profilů pro různé typy článků a pod...
To je typicky priklad cinskej "kvality". Stoji to 100 eur, ale su tam smejdove elyty, smejdovy zdroj a pochybny maly ventilator.
Důvod existence takových a podobných sajrajtů není ve velkých nákladech na kvalitní výrobu.
Hlavní a nejdůležitější je limitování životnosti toho daného výrobku. Což se samozřejmě nejsnáz provede sajrajtovými součástkami, pro tento účel zvlášť vyrobenými. Kdyby ses totiž pokoušel sehnat kondenzátory nějaké takové exotické "značky" ve volném prodeji, nejspíš se Ti to ani nepovede.
Není v zájmu výrobce, aby Ti výrobek sloužil výrazně déle, než ty dva roky. Prachy se musí točit a výrobce musí vyrábět.
Stejné je to s tou tržnicovou elektronikou. Stojí tak strašně málo, že i když odejde v polovině záruky, nikdo se ani nezdržuje reklamací, neboť život musí svištět, není čas na blbosti a stejně to stálo pakatel.
Na tohle se s tou tržnicovou spotřebkou hraje, i proto je tak levná. Neboť se u ní nepočítá se servisem, natož tak nějakou servisní sítí.
kono, otevři tu nabíječku a vyfoť to zevnitř, ať se zasmějem i my.
Nepochybně je uvnitř nějaký mimozemský zázrak, co to celé řídí!
sinclair píše:rnbw, to by se skutečně dalo napsat o čemkoliv. Tobě je např. IT technika velmi blízká - o kolik dražší by byl např. 350W PC zdroj, ale osazený značkovými elyty? Zas tolik jich tam není...
To je pravda, zohnat bezny desktopovy zdroj s kvalitnymi elytmi bolo pred par rokmi takmer nemozne, teraz vraj nejake existuju (Seasonic?).
Ale na druhej strane, ten spotrebny zdroj stoji 20 eur u nas v obchode (takze je v cene DPH a marza distributora), takze tam sa naozaj setrit musi. A casto prezije bez opravy 5 rokov.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
rnbw píše:5500mAhV realite to bude tak 1000 a po roku budu mrtve.
Chtěl říct po měsíci?
U fulgura nekoupíš šmejdy? To si děláš asi jenom srandu
Jinak měření kapacity alkalik mám v plánu, vzorky tu mám už, eh, třetí měsíc, nějak se to nestíhá no
rnbw: čo vy si predstavujete pod takým pojmom „bezny desktopovy zdroj“?