Gořauka "ořechovka"
Moderátor: Moderátoři
Gořauka "ořechovka"
skončilo a jako náhrada se doporučuje prostějovská režná. Je ale moc cítit. Není nějaká finta jak režnou trochu dát do pozadí aby ořechovka byla lepší?
Díky.
FERYACT píše: protože jsme měli přístup k čistému lihu.To teď
skončilo
coto, už se nedá koupit potravinářský líh? nemyslím, že přepočteno na kořalku je cena danýho objemu lihu nižší, leda u nějakých polských vodek z technických lihů s nic moc příchutí. Vím že cena jemného lihu okolo 500,-/litr je sprostá, ale z čeho už se má stát napakovat, aby bylo na neziskovky.
Dojemné je, že nkdy nebylo tolik kvasíren lihu a nikdy se nepěstovalo tolik kukuřice nikoli pro krmení ale pro povinný přimíchávání do paliv.
Taky jsem dělal různý likéry, ale za daných poměrů mě to netěší. Stejně je to pití pro cukrárenský baby, sladký lepidlo, daleko prospěšnější jsou domácí vína, včetně různých úletů jako třeba borůvky. Každej myslel, že to je argentinské červené archivní.
Nemá to míchadlo, tak lze pálit jen řídké tekutiny.
Olchore, ten tvůj systém je prostě perfektní. Bych ti taky nějaké zbytky našel
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Čím se to liší, teda kromě nižšího obsahu vody?
Pravda, chutnat tu 96-ku jsem se ani nepokoušel, neředěný dozajista propaluje trubky i kotel.
Liší se ten 96% i tím, z čeho je vyrobený?