Reklama v IPTV
Moderátor: Moderátoři
Reklama v IPTV
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Proč by nemohla být regulována délka reklam v poměru k délce pořadu?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Taky jsem na to čuměl, ale čím víc reklam bylo a čím sračkovitější obsah byl, a to včetně zpravodajství, tím víc mi z toho bylo blivno. Zpravodajství mám na netu, můžu si vybírat a můžu ho sledovat kdykoliv, a jen to, co mě zajímá. Filmy, seriály? Mám spoustu ripů mnou zakoupenejch DVD, to ostatní lze najít na netu. A bez reklam. A můžu se na to taky podívat kdykoliv. Tak na co televizi?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- Artaban001
Už někdy před 30 lety napsal Toscani svoje klíčové dílo.
A kde v tu dobu byla vtíravost reklamy a kde je dneska.
Stejné se děje i na webu, snaha obejít blokovaní reklamy, je pro všechny portály priorita číslo jedna.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
houmr píše:Kdyby se na efektivitu reklam přestalo věřit
to právě řešila ta kniha. První poslání reklamy bylo informovat o existenci zboží, pak prosadit zboží v konkurenci jiného, pak prosadit ho v konkurenci jiného podprahově. V situaci, kdy TV zírač vypne zvuk a jde se vypustit nebo pokouřit, reklamu ignoruje. Ale to přece nevadí pokud mediální oligarcha dostává od agentur zaplaceno a pokud to konzument hradí v ceně zboží. Taky nacházím ve škarpě za městem vyházené balíky tiskovin ještě svázané stahovačkou, které měl někdo po nocích nastrkávat do schránek lidem. Reklama minula cíl ale když je zaplacená, sere to někoho? myslím že ne.
Největší hrozba pro konzumní mašinérii by byl nezávislý občan, ignorující TV, reklamu, minimalizující nákupy spotřebního zboží, nebo dokonce obcházející systém barterovou směnou vlastních produktů se sousedy. Tedy to, jak se minulých xx staletí žilo.