Renovace popisu na čelním panelu
Moderátor: Moderátoři
Renovace popisu na čelním panelu
Nemá někdo bílý výšku 2mm gil obyčejný?
Doteď jsem to u aparátů, na kterých mi fakt záleželo, řešil půjčením a oskenováním dobrého - a celým novým sítotiskem.
V Obzoru mi kdysi řekli, že na potisky panelů byly používané fotograficky modifikované /různě zmenšované-zvětšované či ztluštěné-zeštíhlené/ klasické tiskárenské fonty.
Takže Propisot bude sedět jen ve velice málo případech, jen starší vzory.
Firemní grafici prý používali ty klasické velké tiskárenské fonty, jen si při přípravě sítotisku poručili rozměr jejich zmenšením, aby to vyšlo ostré. Všecko probíhalo víceméně individuálně, proto na málokterých aparátech najdeš stejnou velikost i typ písma.
Maximálně tak u jedný vzhledový řady se stejnou úpravou panelu /příkladně kartáčovaný eloxhliník u Music 130 - Mono 130 - AZK180 - Music 70 - Music 40new - Mono 50new - Music 30 StereoNew/.
Jenže panel na Music 130 či podobný velikosti a jen ve dvou barvách /černá+červená/ vyjde okolo 2.000,-Kč i s přípravou. Brutální.
Na zesilovače AZK221 a AZK240 to bude stát asi 1,5 násobek, skrz ty zpropadený tyrkysový pruhy. Na indikátoru AZK240 je u 0dB ještě červenej pásek, takže tříbarevně - bílá, červená a ty tyrkysový pruhy.
Přenosný a často používaný věci bývají holt a bohužel dost dobité..
Ony byly i ke koupi, výprodej Vráblí ala Zlaté Moravce, ale už dávno nejsou. Já vůl.
Aršík za 33Kč, ten první jsem na Prioru kupoval za 38Kč, na netu jsou asi za 27Kč, takže tady asi střed ceny.