masar....tak dnes som siel vyskusat tu cesticku od pinu 28 a cuduj sa svete po priletovani skusobneho dratika kanal zacat hrat takze cela zavada bola v studenom spoji na pine 28...Takze by som Vam chcel velmi pekne podakovat za cas straveny nad mojim problemom a obdivujem Vase opravarenske skusenosti ze viete takto poradit nadialku...Dakujem Vam este raz
mozme sa este zabavit s tymto problemom...po vlozeni CD disku do menica disk mechanika zle uchopi a neroztoci...ked ho mechanicky na hornom uchyte kde je dost pohyblive pritlacne koliecko s velkou volou pohybu mierne pohnem cd sadne a plynule sa roztoci a v pohode sa spusti...to kolecko je pod umelym plastom ktore som dal dolu...skusal som vsetky tri menice uchop cd je stale rovnako zly treba mechanicky cd posunut aby sa rotocilo...
Tipuju: Malá gumička pod talířem. Stává se, že podavač přejede a už se nevrátí do polohy tak, aby jej unašeč chytil v ose..
Ta gumka musí být proti zvyklostem z MG trochu "volnější". Už sem viděl pitomce, co ladil ty zuby optozávory pilníkem..
prach tam neni ale to magneticke kolecko CDnosic zle uchopi a tym padom sa CD nosic ani neroztoci...
neviem ktoru gumicku pod tanierom myslis....ked sa vysunie podavac tak tu ktore ide na motorcek vlavo??
Pokud si dobře vzpomínám na čas hojných oprav těchto věží, na tuto chronickou závadu byla finta v malé úpravě zapojení pohonu changeru. Když problém jinak nevyřešíš, pohlédnu do své kuchařky.
tanier zastavi v spravnej polohe len ten magneticky drziak uchopi CDnosic mimo dieru a odspodu mechanika ho tym padom neroztoci...ja ho mechanicky posuniem aj s magnetickym drziakom do osi mechaniky a cd nosic sa roztoci a zacne nacitavat a hrat...