Parkovací sonar blbne

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

#16 Příspěvek od TAKJAN »

Za pár peněz se dají sehnat senzory (třeba aukro) nebo celý set. Mně to na jiném autě fungovalo roky.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Mně to podarovala osoba blízká, já to do auta nechtěl, protože bych a) musel vrtat lakovanej nárazník a b ) musel vrtat díru někam do kufru, abych tam protáhnul všecky káble od těch čidel, potom c) bych musel natahat od všeho všude dráty pod palubku k pojistkám a ke zpátečce a ještě nahoru nad sklo k zrcátku, protože to jako indikaci používalo nadstavný vnitřní zpětný - a tam bych přišel o zatmívací funkci. Ergo palice na žulu jsem se na to vys.ral, jen jsem to vyzkoušel pozapojovat, jestli to funguje a podaroval jsem s tím JINOU OSOBU BLÍZKOU a ani nevím jak a jestli vůbec to využila - a je mi to celkem u prdele, protože to byl jednoznačně rejžovej šmejd ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
TAKJAN

#18 Příspěvek od TAKJAN »

Jsem to řešil jinak, byl to ten bazmek s led s rádoby displejem. Přilepil jsem ho na zadní plato doprostřed, stranově přehodil čidla a viděl ho v zrcátku. Taky pípal, jasně. Minimální práce.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“