To je tím, že ten soubor je přejmenovaný, aby se sem dal vložit. Je potřeba ho stáhnout na disk a pak přejmenovat jen na msirepair.reg Pak na něj stačí 2x kliknout. Není to žádný jpg ani pdf. Po té doporučují reboot.FERYACT píše:Když jsem zkusil msirepair reg_166.jpg tak jsem to nedostal do nového souboru. Zkoušel všechny možnosti a ani z .jpg to nešlo. Buržousticky mi to nadávalo, že nemůže přečíst hlavičku. /můj nedokonalý překlad,učil jsem se jen sovětštinu/
Microsoft Visual
Moderátor: Moderátoři
Měl jsi na stažený soubor kliknout a odmazat koncovku .pdf, jak jsem psal, nebo kliknout na něj pravým tlačítkem myši a soubor přejmenovat na cokoliv s příponou .reg např. "pokus.reg". Takto přejmenovaný soubor lze spustit stejně, jako jakýkoliv jiný program a nebude "odmlouvat", pouze si vyžádá tvůj opětovný souhlas.FERYACT píše:Když jsem zkusil msirepair reg_166.jpg tak jsem to nedostal do nového souboru. Zkoušel všechny možnosti a ani z .jpg to nešlo. Buržousticky mi to nadávalo, že nemůže přečíst hlavičku. /můj nedokonalý překlad,učil jsem se jen sovětštinu/
edit: omlouvám se za přehlédnutí příspěvku xsc se stejným obsahem.
1. krok: kliknout v mém odkaze (příloze) na tlačítko "Stáhnout" a zvolit "uložit soubor" (nikoliv "Otevřít") na zvolené místo v PC, např. na Plochu.
2. krok: kliknout na ploše na stažený soubor msirepair.reg_166.pdf pravým tlačítkem myši a v zobrazené roletce nabídek vybrat "Přejmenovat" a přejmenovat soubor např. na "pokus.reg"
3. Na přejmenovaný soubor "pokus.reg" dvakrát kliknout, jako při spouštění programu.
To je celé.
Napiš, na kterém z těchto tří kroků jsi ztroskotal.
Kontrolovat, zda msirepair.reg "vykonal" svůj úkol dobře, není třeba, o tom tě informovala zpráva po tvém odsouhlasení. Jest-li oprava registrů pomohla vyřešit tvůj problém, zjistíš opětovným pokusem o instalaci Kuki.
Jinak je vhodné všechny tři Microsoftem uvedené "metody" provést před tím, než se pokusíš instalovat Kuki.
Díky všem zůčastněným za trpělivost a shovívavost s dědou který se narodil ještě v první polovině minulého tisíciletí. Ještě jednou díky.Franta
Pracoval jsem na počíači A101. Po sále jsme jezdili na koloběžkách.