Prodám - HDD WD Caviar 341 MB
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Prodám - HDD WD Caviar 341 MB
Cena pevného disku je stanovena jako 1,- Kč a náklady na poštovné a balné činí 119,- Kč - to platí při zasílání po ČR. Zaslání na Slovensko a balné stojí 239,- Kč. Předání pouze počtou po platbě předem na účet.
Nemám již k dispozici PC s "kšandou", tudíž nemohu vyzkoušet.
- tomasjedno
Menší firma, pro kterou jsem v r.1996 dělal na druhý úvaz měla na serverech 2x1,2 GB - tehdy opravdu bomba...
Sorry za OT...
Na svém prvním velkém PC jsem měl ke konci devadesátých let disk 4,3Gb, Windows 98. Z nostalgie to PC ještě mám ...
Vašek
Brácha si v roce 1995 nechal poskládat u kamaráda PC, podle SW výpisu tam byl disk 1,2 GB.
Ale když jsem ten PC potom kuchal, tak jsem zjistil, že tam byl fyzicky disk 2,1GB, na němž bylo 900MB "zamčených"
A když jsem sháněl rodičům PC v roce 1997 (nebo 1998? už přesně nevím), tak už byl disk 2,1GB normální hodnota, menší už se ani moc nedaly sehnat.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Našel jsem fakturu
(pozn.: ceny jsou velkoobchodní)
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...