Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Právě jsem se od moderátora na ČT24 s vážnou tváří dozvěděl, že zloděj v sadu zcizil tisíc tun švestek. Tomu říkám výkon.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Stando, Dänikena mám (téměř) kompletního (a většinou i přečtenýho) cca 40 publikací, česky, něco polsky i německy, jednu s osobním věnováním na tiskovce v Praze 2005 co byl
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
gepard píše:K té soše, 400 let staré ... mrkni na video. V roce 1992 byla tahle socha přidána na zeď katedrály v rámci rekonstrukce a to jako symbol 20. století.
Já bych všemu co říkají na streamu nevěřil. Ty tisíce tun těžké megality jistě nevytvářeli a nerozváželi po celém světě před pár lety, v Bosně jistě nezahrabali pyramidu do kopce pro přilákání turistů. Již brzy přijde doba kdy se vše proflákne a my se spojíme s jinými civilizacemi.
ZdenekHQ píše:Právě jsem se od moderátora na ČT24 s vážnou tváří dozvěděl, že zloděj v sadu zcizil tisíc tun švestek. Tomu říkám výkon.
A te´d si vemte že stačí pouze takováto maličná úprava a v případě kdy byla řidička zproštěna viny z toho že jí z vozíku slétl plech jemuž se vyhýbalo jiné auto a to čelně narazilo do autobusu. Oba jak řidič tak jeho dcera byli na místě mrtví. Stačilo přidat informaci že spadl plech 0,8cm silný. Tím si každý předsatví tu plotnu (osobně si ani nedovedu představit jak ji ta řidička naložila) která žuchne na silnici a řidič co jede za tím se lekne a stočí to pod autobus. Kdyby řekli že to byl plech 0,8mm silný tak by si mnoho lidí domyslelo že z toho vozíku letěl vzduchem a kdyby to nestrhl tak by to vletělo čelním sklem dovnitř. Potom by již manipulace s lidmi aby došli k názoru že ona za to přeci nemohla že nemohla předpokládat že ten plech spadne bylo nepoužitelné. Všechno to jsou záměrné manipulace! Stačí si pouze položit otázku v čí prospěch byla taková chyba vytvořena.
Ta doba je dávno tu. Už Chorche říkal, že má cosik s Marťanama, a když jsem onehdá prolistoval amáro, tak tam byl text od někoho, kdo z Měsíce upadl rovnou na kebuli .
Máš pravdu, moderátor řekl "odnesl", termín "zcizit" použil až další komentátor. Já měl raději napsat přesnější "šlohl".
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]