Samsung LE32R86BDX/XEH zasek obrazu a restart
Moderátor: Moderátoři
Samsung LE32R86BDX/XEH zasek obrazu a restart
televize po zanuti normalne nabehne a neco malo pres 2 minuty bezi bez problemu, potom se obraz zasekne, objevi se pres nej vodorovne cary ktere problikavaji a po par sekundach se televize restartuje, objevi se okno s nazvem vstupu DTV a potom uz je jen cerna obrazovka a opakujici se restarty se zobrazenim okna s napisem DTV.
Natocil jsem video (bez zvukove stopy):
https://youtu.be/zf5JksEsopw
Nevite kde by mohl byt problem? V napajeni to asi nebude, co jsem promeroval kondenzatory tak by melo byt vse ok a dal uz nevim. Diky za kazdou dobrou radu.
Ten časový průběh poruchy s následným restartem může samozřejmě indikovat i hardwerovou poruchu, od bordelu v paměti až po studený spoj či přerušení některé cesty při ohřátí. Pouhým měřením kondenzátorů toho moc nezjistíš, přecejen to je digitální technika.
Tahle TV stejně ale nemá tuner pro DVB-T2, takže je třeba pečlivě uvážit investici do případné opravy.
fojman píše:Tovarni nastaveni nepomohlo, ale diky za tip.
Dominic: Diky za prispevek. Toho jsem se bal. Mam zkusit desku upect v troube? To si nechavam jako posledni moznost. Premyslim, ze si sezenu alespon na pujceni jinou desku a zkusim je prohodit a bude jasno.
Do rúry ju radšej nepchaj, môžeš skusiť na ten procák fúknuť teplovzdušnou. Môže sa ti to podariť a nejaký čas to vydrží ale ak to preženieš tak to umrtviš na trvalo.