Hraju si s nf integrovanými zesilovači,na starší kolena...
Moderátor: Moderátoři
Hraju si s nf integrovanými zesilovači,na starší kolena...
No a tak si to chci připomenout a shromáždit si konce s tímto ,plus TDA 7375, TDA 7297, TPA 3116D2, LM 1875 a třeba další. Zajímají mne zvukové rozdíly na kvalitních regálovkách při obývákovém poslechu, ale třeba i srozumitelnost na středech u jednotlivých repro.
No dobrá, vzal jsem ho. Samozřejmě jsem si vše pokud možno ověřoval, tak jsem ho doma podrobil testu, fungoval, ale mezi 1 a 4 jsem nenaměřil 270 Ohmů. (DAS ho nemá, ale já měl zapojení jen Áčka, a prý je to stejný...)
No měl jsem obavy, jestli třeba není nějak vadný, a jel jsem ho reklamovat
Opravdu mi ho vyměnili, ale doma samozřejmě to samé. Tak jsem se s tím smířil, a až mnohem později jsem se dozvěděl, že je to opravdu v pořádku.
A konstrukce? Dopustil jsem se chyby, boucherot byl zapojen na zem blízko vstupu, takže jsem měl velmi zajímavý oscilátor
Jo, začátky jsou těžký
K těm zvukovým rozdílům - ono záleží i na tom smetí okolo...
Kdysi jsem se o podobné pokoušel, ale s diskrétními konci, a není to zrovna snadné. Těch ovlivňujících faktorů je docela dost.
samec píše:Tak ja už som zažil len dobu, keď už bol všade. Doma v Tesla Color 424, Tesla B93, Tesla Soprán 635A...
Já zažil i dobu kdy byly před tím komplementáry GD a ještě před tím všelijaký PCL.
Každá doba měla nějaký svůj pomýlený kult a masové stavěčství téhož. Tak jsem taky dělal různý hovadiny, velmi výživný byly v tomhle ohledu zpraseniny MDA2020.
Nedávno se vyskytly první čs. MA0403 asi po dvou korunách. O těch napřed literatura bájila a inzeráty propagovaly kecama o kostkách cukru a krabicích cukru, pak stejně nebyly, pak už nebyly, pak se na ně zapomnělo.
Trochu jsem to oprášil tady.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Od té doby jedině tranzistorový zesilovače, naštěstí zdroj tranzistorů byl a KD503 (popř. KD607/617) jen tak zničit nejde... Teda jde, ale neměl jsem tak výkonný trafáky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jsou to skvělé obvůdky!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]