Kazma opět PODĚLÁVÁ pro dobrou věc
Moderátor: Moderátoři
Kazma opět PODĚLÁVÁ pro dobrou věc
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Neskutečný pomocník
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Fakt je, že o Marešově "sázce o ferrari" s Hezuckým vědělo jen pár lidí - v podstatě to prošlo během vysílání na E2 bez většího povšimnutí a teprve Kazma z "toho vytřískal co šlo" tím, že nachystal klíčovou scénu a Mareše "podělal" tak dokonale, že z toho byla celorepubliková aféra.Artaban001 píše:Spíš typická ukázka práce z veřejným míněním - jinak nebýt toho videa, ani nevím, o co šlo. Sice nějaký "útržky" jsem v přehledech zpráv zaznamenal, ale jinak to celý prošlo okolo mě, abych to nějak zaznamenal.
To už ale tak nějak ke Kazmovi "patří" - že nachystá nějakou na první pohled výslovně všiváckou lumpárnu, která má obrovskou publicitu i díky tomu, že ji velice výživně natočí jako virální video a "vyhodí na sklo", načež nějakou dobu nechává veřejný mínění "kvasit", samozřejmě za občasnýho přilití voleje do vohně nějakým komentářem nebo pošťouráním, aby se hladina veřejnýho mínění co nejvíc vlnila - a na závěr celou podělávku veřejně odhalí a uvede na pravou míru, co a jak a hlavně proč ...
Čím je a dokázal by se uživit jinak, než reklamou sponzorů, sítě, sponzoringem obecně a fungováním jako věšák značkových hader?
Mareš je aspoň pohotový moderátor, i když...no, jsou lepší.
Je to úplně totéž, jen v bleděmodrém - nebýt sociálek, nevím nevím.
Ale no tak jasně, že jim oběma jenom sprostě závidím - jak jinak, žejo
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
kdo, nebo co je "Kazma" to skutečně netuším
Tipl bych, že jůtuber. Asi podobné kategorie jako vocas Oganesjan (Mike je Pán); rádoby kontrtoverzní.
Karle sorry, ale čekal bych že tě taková vocasárna nechá chladným. Vydržel jsem to do času 1:28. Víc fakt nedám. A ne, i když je to "pro dobrou věc" a podobný slinty.
Test s policajtem jsem nedal. Fakt ne.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Zkrátka "dobrý úmysl" nepřeváží odpudivost formy, kterou se tito jedinci (ať už ten guzínskej vocas, Mareš nebo ten Kazma) celkově prezentují.
Ten test na stránce 1 z 10 jsem sice udělal i bez ohledu na ksichtícího se Pomahače a Chrániče za 8 (žlutou vestu bych z auta tahal až potom, co bych zjistil základní věci o nehodě - a místo 155 bych JÁ OSOBNĚ volal spíš na 112, protože ta je univerzálnější), ale tím "...já už to udělal..." jsem měl na mysli spíš to zastavování u karambolů a poskytování první pomoci...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Na vestě jsem taky pohořel.