Jó, kdysi jsem to zkoušel, vypalovačku na to ještě mám, ale nic moc kvalita (viditelný soustředný kruhy s místama nerovnoměrným odstupem), nic moc kontrast, akorát to trvalo, pokud si vzpomínám, přes 20 minut.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Mám vypalovačku i pár disků LS. Ale použil jsem to jenom několikrát, když byla mechanika nová, spíš na vyzkoušení.
V poslední době nepálím skoro vůbec, natož LS.
Použil jsem to víckrát, když jsem potřeboval odevzdat něco oficiálního. Pálil jsem to v Neru, vypalovačka to pálila dobře a kontrastně bez nějakých zubů a viditelných chyb. Dala se nastavit kvalita "výpalu", to ovlivňovalo kontrast. Dneska asi už média k sehnání nebudou.
Mě to fungovalo jenom v aplikaci LS - Nero 6 ani 7 nedetekovalo mechaniku. Návod na odstranění problému od Nera nepomohl. Nejspíš šlo o problém některých konkrétních typů mechanik, vyskytoval se u více uživatelů.
Dost. CD i DVD, jeste jich par doma mam cistych. Sehnat nove, asi uz nejde, nevim. Mechanika porad funguje, obcas zene vypalim CD s hudbou a udelam "potisk" LS
Hlavní nevýhoda - dá se popsat jen "volná" část media = čím více dat, tím méně popisu. V době kdy už musím použít DL (dvouvrstvé) DVD tak už stejně není kam. A pokud není zápis vůči barvě (povrchu) dost kontrastní tak není skoro nic vidět.
vypalovaček které to uměly jsem měl několik, ale sám jsem to nikdy nepotřeboval . . .
jen u kamaráda jsem viděl jeho výtvor a nijak mě to nenadchlo.
Nízký kontrast a samotný obrázek dost nedokonalý, proto jsem to ani nezkoušel.