Použili jste někdy potisk Lightscribe na CD?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MetalGod

#16 Příspěvek od MetalGod »

Když jsem si kdysi tuhle mechaniku pořídil, tak si říkám, že si LS vyzkouším. Koupím pár DVD, který byly oproti obyčejnejm o dost dražší, jedno tam hodím, po pár desítkách minut čmárání zklamání - čekal jsem kontrast asi jako u termopapíru, ale nepočmáranej podklad byl světle hnědej, "černá" byla středně tmavá hnědá - asi takhle: .
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
FHonza

#17 Příspěvek od FHonza »

Pro pořádný (resp. spíš lepší) kontrast se to musí pustit alespoň 3x po sobě (takže to trvá věčnost). Jsou tam nějaké synchronizační značky, takže to lze. Tak dvakrát do roka to použiju, když někde ještě chtějí práci odevzdat na DVD.
MetalGod

#18 Příspěvek od MetalGod »

Zkoušel jsem, zamaskovalo to prázdný místa (kroužky), ale kontrast to moc nezvedlo.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
weed_smoker

#19 Příspěvek od weed_smoker »

Vypálil jsem toho docela dost a na popis jsem používal lihovku.Po zkušenostech s lacinějšíma CD/DVD(i fixama) jsem popisoval jenom na ten prostředek bez reflexní vrstvy.
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Epsonka Stylus Photo R300 měla vozejk na potisk CD a DVD včetně SW. Tiskla suprově na obyčejný bílý CD/DVD ale jen do doby, co jsem jí dal asi 3 měsíce pauzu. Zaschla hlava a už jsem ji nikdy znova "nerozstříkal". Nová hlava se nesežene a riskovat podivný repase hlav z Číny je těžká loterie. Navíc cena repasovaný hlavy je polovina ceny nový tiskárny.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
pocitujlasku

#21 Příspěvek od pocitujlasku »

LS som v dobe popularity vyskusal, ale vysledok nic moc. Na potlac sme potom vo firme zacali pouzivat epson, a cdcka, ktore mali taku bielu vrstvu a vysledok bol celkom fajn.
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“