Lokálky, tramvaje, šaliny (odděleno)
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Tzv. "mazačka" - https://slowtv.idnes.cz/prave-ted-mazac ... amvaj.aspx? na í-děsu mají z její jízdy i streamovaný video.tomasjedno píše:Zrovna včera jsem jednu potkal - ale nebyla to třiadváca, její trasu jsem minul. A nedávno jsem potkal jednu předělanou na cisternový vůzHubert_79 píše:Taková pěkná T3Ty už v pravidelném provozu jezdí jen na "retro" lince 23.
![]()
...
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
https://imhd.sk/ba/popis-typu-vozidla/59/Karosa-B-741
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Městský byly červený, ty pamatuju. Ještě pamatuju z let cca 1985-89 ŠM 11. Stejně tak když jsme jezdili do Jizerek, tak ještě v roce 1988 na lince z Prahy do Jablonce pendlovaly ŠD 11. No a když přijela Karosa LC 735 nebo dokonce LC 736 (s lampičkami nad každou sedačkou), tak to byl svátek a jako malí jsme z toho měli radost.
No a ty Ikarusy - ony to nemusely být takový křápy; ty autobusy nebyly špatně vymyšlený. Jenže soudruzi šetřili a Ikarusy nebyly zrovna nejlevnější; tak se nakoupila nejlevnější konfigurace (čili nejslabší motor) a to mělo co dělat, když to supělo třeba z Hradčanské nahoru a pak ještě po třídě Pionýrů (nyní Patočkova) sněrem k Vypichu.
Jej, teď mi ale napadlo, dosteneme od Zdeňka za ucho, že jsme OT. Vlákno je přece o tramvajích.
To byl hroznej pomalochod, hlavně když byl i s vlekem plnej dělňasů do práce.
edit: teda to je cenzůra, hovorový slovo c.o.u.r.á.k pro autobus či vlak, kterej vymete každou vesnici je vymazáno jelikož to někdo považuje na sprostý slovo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!