Ostatní názory, týkající se mé osoby mě nezajímají
Průša je... (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Je to extremne chatrna konstrukce z regalovych profilu pospojovana plastem presne jak pises, rozhodi se kdyz se kolem toho omete pes ocasem. Ty cinske na tom budou uplne stejne. Proste za malo penez malo muziky, pokud se kolem toho chodi opatrne, nebude s tim problem.
termit256 píše:No zrovna rebel apod. bych jako vzor pevnosti nedaval
Je to extremne chatrna konstrukce z regalovych profilu pospojovana plastem
Dovol, abych se zasmál, Ha Ha Ha. Rebel je z tiskáren v relaci 10-20 tisíc rozhodně nejbetelnější z toho, co je na českým trhu.
Nebo jinak, ukaž betelnejší a tím i přesnější.
A nejsou to regálový profily, ale profily na stavbu jednoůčelových přípravků a strojů v průmyslu dost běžný použití.
Tiskarnu rebel jsem u kamose meril hodinkama, kdyz do ni zatlacis prstem, geometrie se rozhodila. Proto jsem to zavrhl.
Z tech profilu delam opravdu prevazne regaly
Ale musim priznat, ze na jedne nenarocne masine jsem z nich delal ram na plechove kryty.
Jo znám jednoho nástrojaře, co se vofrňoval nad konstrukcí Rebela a začal vyrábět svoji konstrukci alá CNC frézka. Dělá ji už 2 roky, několikrát s ní zkoušel tisknout a katastrofa. Jaksi pozapoměl na váhový záležitosti, setrvačnosti, akcelerace, brždění a pod. Nojo, dát na X a Y vozejky a trapézky, to je jaksi velká blbost. Y s extrudérem má tak těžkej, že při vypnutí krokáčů sjede v trapézech svojí váhou dolů.
A propo, že se tím svařencem nepochlubíš.