Transiwatt 3

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

#106 Příspěvek od Crifodo »

xsc píše:
Crifodo píše:to že pomatený sluníčkový cenzor nerozdejchá č.u.r.á.k.a bych ještě chápal,
Hlavně že máš zase ideologicky jasno, měsíčku. :-)

míval jsi lepší časy, takhle služební postup nebude..

a teď vyskoč.
xsc

#107 Příspěvek od xsc »

Zas mícháš politické žvásty do dalšího tématu a pak něco meleš o služebním postupu, Pepku vyskoči :-)
Crifodo

#108 Příspěvek od Crifodo »

Politiku za tím vidíš ty, zřejmě jsi za to nejlíp honorován, nebo u ní nejlépe vyvrcholíš.
My se tu slušně bavíme v OT na téma cenzura.

A teď vyskoč.
Yarda1

#109 Příspěvek od Yarda1 »

Někde už vadí i Ludolfovo číslo :D
Když chci o někom napsat něco ne moc lichotivého, tak napíšu, že je č(ruský bojový pokřik)k.
Zatím mi to prochází.
:D :D :D
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
sinclair

#110 Příspěvek od sinclair »

Už to bude nějaký ten roček, co jsem se tohoto fóra začal účastnit pravidelněji. Věděl jsem vždycky, že je to tady spravováno velmi moudrými adminy i moderátory. Až na pár vyslovených excesů typu TJJSN zde nebylo nikdy potřeba nějakých dramatických zásahů, natož tak cenzury.
Do doby velmi nedávné.
Ve stejně nedávné době mi ale taky neušlo, že počet vyloženě cenzurních zásahů a různých manipulací začal stoupat skoro shodně s momentem, kdy jeden z běžných, teambossovských nicků zezelenal.
Ať si to přebere každý po svém, já už to nějakou chvíli přebráno mám.
Kolik manipulátorského umění je třeba k zavedení cenzurního bloku na ryze odborném webu ?? Tento druh manipulace sám za sebe považuju za velmi škodlivý.
sinclair

#111 Příspěvek od sinclair »

Není to sice moje vlákno, ale sám poprosím některého admina o promazání či přesun - až tohle nějak vyřešíme.
Pokud není chuť a vůle tohle řešit, pak to tady přejmenujte na EuroBastlírnu a každý bude mít jasno, kde a na čím území se nachází.
Dokonce zůstanou stejný i iniciály webu a když se zadaří, tak jistě projde i nějaká ta dotace.
danhard

#112 Příspěvek od danhard »

Hujer, nenasírej se do vedení :lol:
sinclair

#113 Příspěvek od sinclair »

Tomu se říká vole konstruktivní kritika - to bys ještě měl pamatovat, dědku. Dyť Tě za to jebali dennodenně :D
danhard

#114 Příspěvek od danhard »

Asi jsem si to zasloužil :lol:
sinclair

#115 Příspěvek od sinclair »

Jo, tohle oni říkali vždycky, že jsem si to zasloužil - aby měli regulérní důvod mi sebrat prémie.
Konstruktivně a čistě technicky jsem zkritizoval vedení oddělení za to, že se znehodnocujou vstupy a odstupy profi stolu jen proto, že nejsou schopní sehnat symetrickej dvoužilovej kabel. A že sprostýho tenkýho jednožiláku a tříkolíkových dinů byly ve skladě kilometry a stovky kusů ještě z éry AZK401 a Mono 50 všude, kam se člověk podíval.
A abych jim to dokázal, že mi prémie za tu kritiku sebrali neoprávněně, tak jsem druhý den jel do skladu v Brodě a třetí den přivezl 200m balík symetrického káblu. Na fakturu na podnik, samozřejmě.
Odměnou mi bylo další kárný opatření :D, to bylo to jediný, na co se při svý neschopnosti zmohli.
Příklady ze současnosti a ostatně i odsud se dají najít.
Bolševický prasata, jedno vyžranější jak druhý a zároveň blbý, jak pumpy na sáně. Jeden z nich dneska šéfuje Nadaci T. Bati. A všichni Baťové zatím rotujou v hrobech jak větráky...
Crifodo

#116 Příspěvek od Crifodo »

Něco o cenzuře na internetu od nasranýho Kubáče.
Kremik

#117 Příspěvek od Kremik »

Yarda1 >Jak to vůbec dopadlo s těmi K1 až Kn, které jsi tu postnul?
Yarda1

#118 Příspěvek od Yarda1 »

Jestli myslíš ty k*** stránky, netuším, já tam občas, ne moc často chodím kvůli merkuru. Na těch k*** stránkách jsem namátkou našel nejstarší příspěvek z roku 1997 tak nejméně od té doby asi ty stránky existují. Ostatní k*** nesleduji.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
fitor

#119 Příspěvek od fitor »

Ahoj, dostal se mi do ruky TW3, bohužel jen v mono provedení a ještě k tomu s neoriginálním koncem. Chtěl bych ho dodělat a zprovoznit. Nemá tu někdo obrázky plošného spoje konce a předzeilovače (půlkruh)?
To, co je v AR a RK jsou jen osazováky a musel bych to pracně kreslit.
Dík
EKKAR

#120 Příspěvek od EKKAR »

Crifodo píše:Něco o cenzuře na internetu od nasranýho Kubáče.
Já teda nevím, mně to ale přesměrovává na web TVh0vna.cz ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“