3D tiskárny na MSV v Brně

3D tiskárny

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
p32

3D tiskárny na MSV v Brně

#1 Příspěvek od p32 »

1.-5.10.2018 bude 60. mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Prý tam budou (jak jinak) i 3D tiskárny. Možná by se vyplatilo po pár letech přestávky tam zase mrknout.
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

Když už je to nakousnuté, doporučujete někdo nějaké konkrétní firmy, jejichž expozice by bylo zajímavé navštívit, případně proč tak učinit?
Já co jsem v důchodu, když tam jedu tak poté co tu návštěvu absolvuji nabydu dojmu, že kdybych tam nebyl, tam bych si mohl myslet, že jsem o něco přišel.
Třeba by mne docela zajímalo, jak si vede firma, kde jsem měl to potěšení být zaměstnaný, dokonce jsem několikrát v expozici firmy byl jako exponát, ale ta už tam hodně dlouho nevystavuje.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
vrky

#3 Příspěvek od vrky »

Budu tam 1.10. jako návštěvník.
Rellik

#4 Příspěvek od Rellik »

Já tam budu 5.10 se zájmem o svářecí techniku a robotiku. Za shlédnutí určitě stojí "sekce čína", 2016 tam byly fakt zajímavé věci. Včetně možnosti si vyzkoušet řídit TGV. Pak ta robotika, co všechno je možné dělat s roboty. No a mě celkem zajímá vše o sváření kovů, takže tam půjdu určitě jako první... :)
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Už jsem o tom přemýšlel. Bohužel celotýdenní služba .... Těšil jsem se do vinného bufetu .
Odpovědět

Zpět na „3D tisk“