náhrada

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pikaso777

náhrada

#1 Příspěvek od pikaso777 »

prosím jaký tranz. místo GD607 a GD617 ????
našel jsem jen todle:
http://io.freehosting.cz/201.gif
ivosek262

#2 Příspěvek od ivosek262 »

zdravim tohle jsem neresil jaka nahrada tez jsem nic nenasel jsou to germaniove tr. ti jeste mam jinak myslim ze je maji GC aj GD ve firme RaC VONKA . Sará Hut
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Tahle GDéčka už asi jako nová nekoupíš, jedině od někoho, kdo je vykuchá z nějaké staré věci. Možná bys uspěl na Sběráku, podívat se do nějaké starší TV, tam se tyto komplementáry používaly do modulu nf zesilovače (modul 6PB 00070.1) před přechodem na MBA810 - modul 6PB 001 11 a pozdější. Jsou úrovňově i pinově kompatibilní a v telkách šly bez problémů zaměnit. Z osobní zkušenosti můžu potvrdit, že oba moduly jsou velice BLBUVZDORNÉ, takže na telce většinou odejde všecko možné KROM těchto zesilovačů...
Náhradu za ně - vzhledem k tomu, že jsou Ge a jako náhradu bys musel s ohledem na dostupnost použít jedině nějaké Si, čekala by Tě rozsáhlá rekonstrukce celého zesu s ohledem na úplně jiné pracovní body Si trandů a tepelnou kompenzaci klidového proudu - takže buď chceš opravit a rekonstruovat nějakého veterána, pak sháněj původní typy, třeba i použité, anebo Ti postačí náhrada modernějším kusem hardwaru a pak bych se klidně spolehl třeba ma MBA(TBA)810, v případě potřeby mírně vyššího výkonu i na A2030D(TDA2030...)
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Součástky“