Nehoda u Dolného Kubína
Moderátor: Moderátoři
Ve výsledku je úplně jedno, čím jedeš, když to umíš používat. Někomu nepomůže ani 4x4 spolu s desítkou asistentů.
P. S.: U škůdky byla výhoda motoru vzadu a pohonu na prdel jen při rozjezdu/pomalý jízdě, ale jinak? Samý nevýhody. Muselo se ohřívat 12.5l vody, takže než začala topit, pokud vůbec začala, to trvalo věčnost, no a když v zatáčce ustřelila oproti předku těžší prdel, taky to nebylo moc příjemný. Kdyby hodili motor dopředu, spoustu nevýhod by odstranili. Ale to né, muselo se jet podle bolševickýho plánování, takže až rakev zlomila cca dvacetiletou kletbu motoru vzadu od dob Š1000.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
120ky seděly mnohem líp. Ale 120 prostě jela. Jasně, měla i nevýhody, byla trošku slabá (krom jedné - nevím, co přede mnou kdo s tím motorem udělal, ale ta jezdila parádně).
Zas se 105 se dalo jezdit za 4,5 litru, každá měla svoje. Škoda byla, že už se dále nevyvíjely, dvojkové, trojkové verze, atd. Bych u nich zůstal asi pořád.
Neříkám, že s předním náhonem se nedá jezdit vůbec, ale prostě to není ono. Ne vždy se můžeš dost rozjet, atd. Mi stačilo chvíli koukat na křižovatce, příjezd z vedlejší byl mírně do kopce, byla tam troška štěrku, a fakt jen málokdy se stalo, aby tam předohrab nezahrabal.
Však konec konců, stačí autíčko na setrvačník s gumovýma kolečkama a nakloněná knížka. Každý se hned může přesvědčit o výhodách toho kterého náhonu.
Jako netvrdím, že pohánět předek je vždycky špatné. Na dobré silnici to i jede, vzadu je místo na kufr..., to spoustě lidem stačí, proč ne.
Ale nemůže to stačit úplně všem, a proto tu máme i jiné typy vozidel. Je dobře, že tady jsou.
— Winston Churchill
Polícia obvinila troch vodičov, ktorí sa pretekali na ceste na Orave, z trestného činu všeobecného ohrozenia. Pri nehode, ktorú spôsobili, zomrel jeden muž.
42-ročnému obvinenému mužovi, vodičovi auta zn. Porsche, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na dva až päť rokov.
Zostávajúcim dvom obvineným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
Vyšetrovateľ PZ na všetkých troch obvinených mužov spracuje podnet na návrh na ich vzatie do väzby.
Prostě se má zavinění smrtelný dopravní nehody způsobený vědomým nezákonným chováním za volantem rovnat úmyslnýmu zabití, neboli vraždě. Furt je to úplně něco jinýho, než když takovou nehodu způsobím dejme tomu uklouznutím na ledu a vjetím do protisměru.
— Winston Churchill
Nevím jak to na Slovensku funguje, ale kdybych ho zastupoval, tak by skončil s podmínkou
Mladická nerozvážnost, von už bude hodnej
ps. mě takhle sestřelil borec bráchu, ani se nevysvětlilo, proč vjel do protisměru ?
Brácha neměl šanci, jel s nějakou citynákupnítaškou od dcery a borec to do něj napálil čelně nějakým SUvéčkem.
2km od baráku, kterej před tím 5 let stavěl
Kdo něco umí, nepotřebuje se předvádět.
Většina z nás to asi zažila a měli jsme štěstí, že jsme to přežili.
Na zadní sklo auta co s ním teď jezdím jsem si pal tuhle samolepku:¨
ve významu: "Klidně mne předjeď, frajere, já si na silnicích nepotřebuji dokazovat, jaký jsem king."