thunderbird, nestahuje některou poštu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

thunderbird, nestahuje některou poštu

#1 Příspěvek od bu2520 »

nemůžu na to přijít čím to je, ale thunderbird mi nestahujě některou poštu. Používám tři klienty Outlook express , potom nějakého androida v telefonu a thunderbird. Zprávy se mi na serveru mažou po deseti dnech. Stahuji přes pop3. V outlook express stáhnu zprávy ze všech serverů bez problému. I ten android funguje, ale tam mám nějaký spam filter. Jen thundebird, některé zprávy nestáhne např od PAYPALL , ale i od jiných serverů , ale někdy je stáhne a nemůžu přijít na to proč je tak selektivní. Ve filtrech není.
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Když ti to stáhne jeden poštovní klient, tak druhý nemá co stahovat. Používej thunderbird jako první.
bu2520

#3 Příspěvek od bu2520 »

mám zprávy na poštovních serverech aby se nemazaly až po deseti dnech . A většinu zpráv to funguje že se stáhnou do všech tří klientů. Jen Thunderbird to někdy neudělá.
masar

#4 Příspěvek od masar »

Pokud je ovšem klient nastavený tak, aby stažené zprávy ze serveru mazal. :wink:
Zřejmě hraje roli pořadí použití jednotlivých klientů. V tom případě pošli zpět stažené zprávy a otestuj pro jednotlivá pořadí.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ten Thunderbird začíná nabírat taky nějaký divný směr, já ho mám v noťasu nakonfigurovanej přes IMAP, aby se mně nepraly dva počítače mezi sebou, a po poslední aktualizaci už taky chce uklízet a mazat. Jen tak sám. Nic jsem nenastavoval.

Ale pokud se třeba ve spam filtru zaškrtne "smazat na serveru", tak je asi konec.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
bu2520

#6 Příspěvek od bu2520 »

na severu zprávy zůstanou, jen je prostě náhodně nestáhne po spuštění i když to provedu ručně. A když ji nestáhne už ji většinou nestáhne nikdy, ale jsou výjimky, kdy ji stáhne se zpožděním. Dělá mi to na třech různých serverech.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“