Tip na firemní antivirus s hromadnou správou

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Tip na firemní antivirus s hromadnou správou

#1 Příspěvek od forbidden »

Kdo tu děláte ajťáky, nemáte zkušenosti s antivirem vhodným do firemního prostředí, samozřejmě včetně hromadné správy klientů? S AVGčkem nám už fakt dochází trpělivost, vybíráme náhradu i za cenu mnohonásobně vyšší. Jde mi o 1500 licencí, jen pro představu o velikosti.
Díky
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Asi Eset. Je to sice tiez sracka (ako kazdy antivirus), ale oproti AVG neporovnatelne mensia.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Jj, ESET je horkej kandidát. Pak Kaspersky, Sofos a Bitdefender, ale ty já osobně neznám.
Charos

#4 Příspěvek od Charos »

U nás (desítky PC) ESET.
Dříve AVG otravné, Eset pohoda
samec

#5 Příspěvek od samec »

S Esetom mám skúsenosť z pred asi šiestich rokov, kedy ich najvyšší a najdrahší Nod business edition multi licencia nedokázal odhaliť vírus, o ktorom sa v tom čase už asi tri roky bavili ľudia na fórach. Nakoniec som ten vírus odstránil manuálne. Ale nepredpokladám, že iné antivírusy sú na tom lepšie. Takže pre vašu spokojnosť a spokojnosť poisťovne si nejaký ten antivírus zaplaťte, ale na prvom mieste musia byť vždy prísne pravidlá používania firemnej výpočtovej techniky a nejaký dobrý správca. Ja antivírusy nepoužívam a napriek tomu mi najväčšie škody nenapáchali vírusy, ale aktualizácie a plánovaná životnosť niektorých hardvérových komponentov.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jsem sepsal všechny stížnosti, co jsem posbíral za poslední dobu a poslal to Avastu. My si sem tam vyměníme s podporou mail. Nezmění to nic.

Jinak podpora XP pro Avast končí na konci tohoto roku, takže - jak tady někteří vtipálci píšou - "fosilie" mají smůlu.

https://forum.avast.com/index.php?topic=220639.0

Jen by mně zajímalo, když mám licenci na dva roky a v dobré víře jsem si ji v březnu prodloužil, jak toto míní řešit... Budu věřit tomu, co tam píšou. :twisted:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Software“