Sluchátka Samsung

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HC-96

Sluchátka Samsung

#1 Příspěvek od HC-96 »

U televizoru není výstp na sluchátka. Pokud se použije jiný výsup tak nesouhlasí zvuk ve sluchátkách a v reprodukorech. Potřebuji oboje zesouhlasit , protože na sluchátka poslouchá osoba nedoslýchavá a zároveń TV poslouchají i ostatní osoby a zvuk z reproduktorů proniká zvenčí do sluchátek a nedá se to poslouchat. U tel. zn LG ten problém nebyl . Rada moudrých - kupte si novou- kupte si zvukové kino za 20000 /nejlépe u nás/ a tam výstup na sluchátka máte.....Má to řešení nebo mám jít ručně poděkovat "odborníku" v Planeu. Přišel jsem na to těsně po záruce po prohozením televizoru s Tel. LG....
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Aky je to typ a ake to ma konektory?
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Ano, to souhlasí. NF výstup z TV je od obrazu posunutý. Mám to tak i na DK. Snad by to měl vyřešit optický D/A převodník. (bez záruky!)
https://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d ... FfEALw_wcB
..to bude jen ňákej odpůrek
HC-96

#4 Příspěvek od HC-96 »

Tak typ TV je Samsung UE 43J5572 . Má to WIFI , Bluetoh a všechny běžné vstupy a výstupy včetně výstup pro "sklo". Nemá to ale Scart. A v tom je asi problém . Zvuk z toho je špatně srozumitelný i pro dobře slyšící. A na jiném Webu jsem se dozvěděl že tahle řada je určena původně pro tzv. domácí kino . To mně ale ten odborník v Planeu zapoměl sdělit. Takže i kdybych přišel na ten průser se sluchátky tak bych byl stejně v ...... prtože je to vlastnost.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Netusim, co su bezne vstupy a vystupy... :roll:
Ak to ma S/PDIF, tak k nemu pripoj konvertor na analog.
Ak nema, tak pouzit HDMI ARC extraktor.
HC-96

#6 Příspěvek od HC-96 »

Zkoušeli jsme brát signál z HDMI z Bluetooh a výsledky jsou stejné , posun zvuku mezi reproduktorem a sluchátky. Nezkoušeli jsme pouze výstup pro optiku. Asi to zkusíme podle rady mi-ro.Ale mám tušení že to nepomůže . Nevyznám se v těch nových TV . Neví někdo odkuď je brán signál pro tyhle výstupy /Hmdi, bluetooh optiku/ , pokud je to z jednoho místa , tak si myslím že to moc nepomůže protože při projítí převodníkem se ten signál asi zpozdí .Odkuď je brán a jak je převeden signál pro reproduktory ?
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“