CRT TV

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Crifodo

#16 Příspěvek od Crifodo »

jestli to takhle půjde dál, stanou se z lidí kontejneráci...
začíná mi to připomínat Knut Faldbakken: Bídné roky :(
http://www.scifik.cz/sfbaze/p/fk_bidne.htm
kozoka

#17 Příspěvek od kozoka »

kondik píše:Hmmm co z toho logicky vypliva? vsetko su smejdy. Niekto tu spominal Panasonic. Ja to uz nechcem ani vidiet po dva a pol roku tam odchadzaju vertikalne vychylovacky 8O
Značka Panasonic je jedna s nejlepších. Kvalita zaručena At to bylo v Minulosti Technics.... Věže, Audi, VCR .... současné době Rekordéry, plazmovky. CD, DVD jedntotky byli jedny s nejspolehlivějších. Koncem 80let jsem přivezl Deck Technics a Sony s Phlipsem mohl jít do hajzlu. Ale bohužel dnešní trendy a směr trhu elektroniky postihl i takové značky jako Philips, Sony, Panasonic, atd. Jesli stojí LCD TV 40000 a za rok sotva polovinu tak to o něčem svědčí. Ale BEKO, Vestel začíná být pomalu ve všem. Mimochodem kolega kupoval Philips 72cm 100hz v Akci E-Worldu za 5990
kozoka

CRT

#18 Příspěvek od kozoka »

A co takhle poslat obrazovku na renovaci do Retonu. že by? Ale kdybys nebyl blbec (když prodavač v Okay říká rozhodně Thomson - jasně ještě jsem neslyšel NEKUPUJTE TO JE TO ZHNILE) na inzerátu se da koupit spustu Funkčních nefunkčních ORAV za kačku a po menší opravě je to telka k nezaplacení a lepší neš LCD.
bu2520

#19 Příspěvek od bu2520 »

že by mě poslali v Retonu kamsi :-) proto že to byly dvou fokusační obrazovky a ty nedělají :-) . Já osobně říkám lidem co mají ještě poctivé televize a je slušná obrazovka ať investují do opravy, proto že se v dnešní době nevyrábějí televize levněji , ale umí se víc ošidit .
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“