petrfilipi píše:Přepínač můžeš opravdu kdykoli dodělat, to je pravda. Ale bude tam buď přepínač, nebo FM. Obojí by byl nesmysl.
Díval jsem se na měniče Schneider Electric, dost levný 7,5kW typ ATV320U75N4B bez displeje, stojí ve VO bezmála 14.000 Kč. Pokud Ti nabízí FM za 3.000 Kč, je to na pováženou. Nech si poslat přesný typ měniče. Pokud jsem z manuálu producenta měničů, fy. Shenzhen Easydrive Electric Co., Ltd. pochopil, tak CV3100 je řada měničů od výkonu od 400W do 640kW.
Tady je nějaký prodej podobného kusu, jsou tam i detailní fotky.
Pochybuji, že nějak řeší EMC apod. Aby ses nestal rušitelem rozvodné sítě v širokém dalekém okolí.
Petr
Tebou zmíněný měnič za 14 tisíc (tedy s marží, která by měla být nejlépe 100%), to není cenově extrémně mimo, jelikož oni mi jej nabízeli cca za 7 tisíc, a to jako vybavení ke startu stroje, na které si dost možná nedali marži. Ta změna ze 7 tisíc na 3, to už je nejspíš ukrojená marže z celého stroje, který chci zakoupit, abych ho vůbec chtěl koupit. Takže ono to s tou cenou dost možná nebude tak horké. Nicméně vyžádám si specifikaci toho měniče a postnu to sem.