Podpis
Moderátor: Moderátoři
Za mě podpisy nejsou úplně marné, protože často když se začtu, vnímám autory příspěvků právě podle podpisů. Nicky "zapomínám" číst, nějak podvědomně registruju jen ty s jednoznačným avatarem.
Ale omezit podpisy jen na jeden řádek by asi užitečné bylo.
Ještě si vzpomínám, že se strhla velká debata "jak je hrozné, že už dneska nikdo nemluví česky" - poté, co jsem ten termín použil v dotazu v příspěvku, přitom přímo ten termín byl zde v pravidlech. To pro mě bylo taky překvapivé
Zpočátku jsem si tu připadal jako v domově důchodců, ale už se to zlepšilo, nebo jsem si zvykl, nebo se tomu taky o kousek přiblížil
1/ Nesmírně mi vadí příspěvky úplně bez diakritiky a často jen s náhodnou interpunkcí.
2/ Zcela nejhorší je pak slovenština bez diakritiky, bez interpunkce a prohnaná přes "interní" vypatlátor..
3/ To, jak kdo píše, nevypovídá jen o tom, co je dotyčný zač, ale také s jakým respektem přistupuje k ostatním diskutérům.
A to jsem se slovenštinou zcela přirozeně vyrůstal, učil se ji a četl ve škole, četl v novinách/časopisech/knížkách a nedělala mi vůbec žádné problémy. Nikdy a nikde.
Český kluk, narozený třebas koncem 90.let, když narazí na příspěvek psaný dle 2/, tak mu absolutně nemůže rozumět. Vůbec ničemu.
P.S. Dnes si může nahodit fórum každý, jsou i grátis hostingy s PHP+MySQL, např. jsem se nudil http://furtrum.epizy.com/
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]