STC software v,4,83+4,86
Moderátor: Moderátoři
STC software v,4,83+4,86
mám problém-nemůžu načíst chip STC 12LE508S2.
pořřídil jsem si programátor
https://www.aliexpress.com/item/Free-sh ... 4c4dllTdhj
ale aj tak jsem bezbraný-nemůžu k němu nikde sehnat software.
Dokáže mi někdo pomoct?
Pokud bych ti chtěl nějak zasvěceněji radit, musel bych si to všechno proštudovat sám a to je bez HW k ničemu, nejsem programátor a ani se mně do toho moc nechce. Musíš vzít za vděk alespoň té snaze. Na EB jsou mnohem znalejší v oboru, snad se tě někdo z nich ujme.
A už jsi něco vyzkoušel? Kam ses dostal, na čem jsi ztroskotal?
edit: Pokud nejsem úplně mimo, jde pouze o to, připojit programátor k PC, vložit do něj čip, nahrát soubor HEX, zkontrolovat pár předvoleb v programu a zmáčknout tlačítko...
Pak zbývá možnost buď uživatelský program stáhnout od výrobce programovaného zařízení (což nemusí být zdarma) nebo odjinud, nebo napsat a odladit vlastní uživatelský program v programovacím prostředí IDE (jiný software) někým, kdo programovat umí a zároveň rozumí programovanému zařízení a požadavkům na něj kladené.
Teprve pak to tam lze "navalit".
Jak to tak vidím,tak ty jsi v obraze,ale pro mně je to nad moje síly a znalosti.
Co jsem psal,tak nejsu až tak daleko,proto se snažím najít někoho,kdo by to dokázal dat.
Pod tím pojmem software jsem mněl na mysli obslužný program na stažení oněch ůdaju z toho mého STC.
Jak jsi mi posílal odkaz,tak tam byla ta verze,co by jsem potřeboval,ale byla
nedostupná a nikde jsem ji ani nenašel.A tady jse potvrzuje tvůj názor,že asi
bude uzamčena a spoplatněna.To by mi vůbec nevadilo,jenomže jak se k ní
dostat při mých odborných vědomostech a znalostech