Poradte pri vybere temy na prakticku maturitu
Moderátor: Moderátoři
-
Xfire
Poradte pri vybere temy na prakticku maturitu
ja sem rozmyslal nad nejakym zosilnovacem 500W+ s nejakym displayem lebo to este na skole nebolo, alebo bud dymostroj, laser, alebo subwoofer.. atd...
poradte prosim, co udelat
Dekuji pekne....
-
Xfire
BTW co delas za skolu? Nejde mi o to kde, ale jakou.
-
Xfire
stepa píše:Co to je za projekt, kdyz to postavis z jedny schemy, kterou obslehnes? Alespon dat do toho trochu sveho, pak si te prace budes vazit a lepe ji obhajis. Co to je za projekt 500W zes+display?...kdyz chces mit neco co tam nikdo nemel, tak nedelej zesilovac, subwoofer, bedny...udelej neco jako treba ten dymovac, nebo treba teslak(par roku zpatky to byl bakalarsky projekt na FELu)...na tom se aspon neco naucis.
BTW co delas za skolu? Nejde mi o to kde, ale jakou.
jasne mas pravdu, mno ten dymo stroj bych aj udelal len co na to vis.. proste konsttrukcne
stredna elektrotechnicka / zamerani sitovy technik
Elektronika nie je iba o tranzistoroch, diódach a ostatných súčiastkách.
Budeš to robiť doma, v škole, v krúžku?
To sú všetko otázky, na ktoré odpovede predurčujú zložitosť konštrukcie, ktorú pravdepodobne zvládneš. Tu ti možno niekto dá radu, niekto odkaz na schému, alebo iný zdroj, ale k čomu ti budú nápady, ak na ne nemáš?
Ak nevies co to je tak daco taketo : http://www.youtube.com/watch?v=mSNy1FW4V24
Samozrejme da sa urobit aj mensi
Alebo si urob plazmovu gulu. (ak mas znameho v techickom skle co ti dokaze vyrobit velku sklenenu gulu a napunpovat do nej daky plyn tak k tomu uz vela nechyba...
alebo pekny lapovy zosik s ceresnickou na torte s Magickym okom ako VU metrom
a kazdemu padne sanka