[Android] Aplikace Camera

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

[Android] Aplikace Camera

#1 Příspěvek od markoni »

Nevím co z dlouhými večery tak si vymýšlím zábavu :D a potřeboval bych poradit ,dostal jsem nápad že si napíši nebo pokusím se, aplikaci která by ukládala obraz s přední čočky ale zobrazovala obraz ze zadní čočky nebo opačně.Ale pořád narážím na video návody například tady https://www.youtube.com/watch?v=mN43W5AvTuI které volají aplikaci fotoaparát která součástí mobilu a pouze s ní berou obraz který zobrazují imageview .Ale já potřebuji manipulovat s hardware toho foťáku jestli je to vůbec možné!!! nebo špatně hledám :?: díky
markoni
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od markoni »

Tady mám pokračování jedná se mi o to mám 2framelayout objekty na spodní je obraz s přední čočky a na zadní má být obraz ze zadní čočky kamery problém je v tom že musím zakomentovat část kódu viz sken označený červeně aby mě to nespadlo.Zkoušel se různě přehazovat pření nebo zadní čočku na backframelayout nebo na frontframelayout to vše funguje ale společně to padá můžete mi někdo poradit a vůbec jde to ? díky
Přílohy
projektAn.jpg
projektAn.jpg
Fotka063.jpg
Fotka063.jpg
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“