Samsung UE32D5500 - pruhy na obrazovce
Moderátor: Moderátoři
Cena tej istej TV v bazári 140€ bez záruky použité už 1,3 roka.
Tá istá TV zo závadou podsvitu cena opravy:
Cena podsvietenia (opravná sada) 55€ .
Výmena podsvietenia + diagnostika celkom 40€ (záruka len na podsvit) .
Celkom oprava výjde na 95€ .
Je v tom to prípade oprava reálna?
PS: Ja si myslím že nie. To sa snáď oplatí možno len tomu kto si zakúpi opravnú sadu a vymení si to sám .
To je len môj názor nemusíte súhlasiť s ním .
- Zruseny_profil_3
- Profil zrušen na žádost uživatele

Tak dnes přijel zájemce na inzerát.
No čekal jsem že bude chtít vidět TV v provozu. To je normální, ale on si přivezl kufřík s vercajkem a že tu TV rozšroubuje a ohodnotí stav.
Já mám tu TV už zabalenou v originálním obalu, takže jsem vzal nůžky na nehty které byly zrovna při ruce (ty prohnuté) abych otevřel krabici, vyndal jsem panel který byl také extra zabalen v tom originálním futrálu a hledal jsem v krabici kabel pro připojení do sítě.
Mezitím ten člověk už držel panel v ruce, strhl z něj obal a šel ho položit na stůl kde byly jak ty nůžky tak i jiné věci.
Rychle jsem zakročil a ty věci dal na stranu.
Říkám - málem jste to položil na ty nůžky (prohnutá špička samotřejmě nahoru). Prý to ke jedno. To se nic nestane !!
Otevřel svůj kufřík a že to jde rozšroubovat.
Tak jsem mu vysvětlil že to je můj majetek a on že nic šroubovat nebude.
Připojil jsem mu ho do sítě a zapnul aby viděl co s tím je.
Asi se urazil protože řekl že už ho nechce a odešel.
No je toto normální?
Raz som predaval projektor, cena v inzerate bola uvedena, rovnako aj prislusenstvo aj s fotkami. Clovek osobne prisiel a na mieste chcel nizsiu cenu - ze k tomu nie je taska a dialkovy ovladac. Pritom projektor ani nevidel zapnuty... Tak som ho poslal prec. O par dni prisiel niekto iny, pozrel si zapnuty projektor a bez blbych kecov ho kupil.
Jde to za opravit, za jaké peníze? Víte o někom, kdo by to uměl? Praha - západ.