Bluetooth vlastnoručně

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
LubosZatopek

Bluetooth vlastnoručně

#1 Příspěvek od LubosZatopek »

Zdravím pánové,chtěl bych se zeptat jestli nevíte nebo někdo nemáte návod na vysílač v pasmu 2,4 tedy bluetooth.Hledal jasem na webu ale nic jsem nenašel.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

To chces jakykoliv vysilac na 2,4 GHz, nebo s presne bluetooth-ovou specifikaci? Nevim jak umis s VF technikou, ale jen schema ti asi nebude na nic, jen navrhnout tistak na takovou frekvenci chce dost zkusenosti.
Mozna by pro tebe bylo reseni hotove moduly treba od Aurelu: http://www.aurelwireless.com/wireless.asp
LubosZatopek

#3 Příspěvek od LubosZatopek »

presne bluetooth-ovou specifikaci.jen mě to zajíma jestli už někdo neco takového stavěl a dal to na veb,protože už mam 2 original bluetooth kličenku s udávaným dosahem 100metru a nedosáhne ani přes 2 zdi do vedlejšího bytu :( :( :cry: prostě asi to odbyli jak se dalo,ale je to jen můj názor.třeba neprojde žaden tak daleko cca 15 metru přes 2 panelové zdi.
LubosZatopek

#4 Příspěvek od LubosZatopek »

jinak ti dekuji i za tuto odpověd,forbidden.Čekal jsem jen že už to někdo skoušel a že dosáhl větší vzdálenosti aspon 30 metru přes zdi. :-) Stavět to bych si samozřejmě netroufl,dělal jsem jen nf techniku tda 2030,2040 atd..
stepa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stepa »

No prijde mi ze jses trochu naivni...100m je optimalni vzdalenost na primou viditelnost a za idealnich podminek(takze neodbyli nic, jenom ty po tom chces nemozne)...a s tema pidi vysilacema pro BT tezko protlacis signal pres zdi, ted jde o to co to je za zdi a jak jsou silne...jestli panelak, jak pises, tak to bude zelezobeton a pres nej to poleze tezko.
LubosZatopek

#6 Příspěvek od LubosZatopek »

No stepo tak to jsi mě teda velice zklamal ,čekal jsem že ta frekvence projde,asi jsem byl při koupi opravdu naivní,příště jak budu chtít propojit 2 počítače natáhnu raděj kabel :-( protože jak píšeš bezdratem to asi nebude možné.Nemá asi cenu se ptát jestli by to zvládl bluetooth ktery má par cm anténku,vysledek by asi byl stejny viď. :?: :?:
nekmil

#7 Příspěvek od nekmil »

Na bezdrátové propojení počítačů se používá WIFI, nikoliv "modrý zub" a stěna v paneláku není problém.(teda jedna nebo dvě)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

Propojovat 2 pocitace pomoci BT mi prijde trochu nestastne(neni k tomu urceno). Volil bych pouziti WI-FI jak radi nekmil a to zapojeni Ad-Hoc site.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“