Rozloučení s tunerem
Moderátor: Moderátoři
Rozloučení s tunerem
Koupen v H.K. 4.11.1994 v SONY. 7 356,- Kč po slevě. Do prdele, to by dnes bylo tak 20 kKč.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
A kutilmile - nelituju tě
No, a když jsme zrovna na cestě, platí totéž, jen s autorádiem.
Tyto dvě stanice (jakkoli k jejich optimodům mám své výhrady, k nimž zdá se na veřejnoprávní stanici přihlédli, a u soukromé to příliš neruší), jsou mému uchu příjemné a nátuře pasující.
Sice jsem se letos asi čtyřikrát přistihl. že na televizi skutečně koukám, aniž bych ji ladil či nastavoval, ale tam je zase tak ukecáno, že netřeba obrazu. Úplně bez něj se ale obejde právě jen rádio.
Drobná perlička: na tuner ode mne, postupně mnou dotvářený v letech 1980 až 1983, kdy se ukázal pro příjem v Semilech nepříliš vhodným pro malou odolnost pritu rušení ve starém VKV pásmu barvou na kanálu R2, hraje kámošova rodina v Hradci taky dodnes. Předevčírem jsem u toho byl...
PS. bejt já tebou tak si zařídím poslechovku-trucovnu na tý půdě jak uvádíš
Klenoty - tam hromadně končily (po sametu) čs gramce NAD 5120 a jiné podobné klenoty
- serviceman
A kutilmile - nelituju tě
Je řeč o názvech pořadů Českého rozhlasu, ke kterým netřeba obrazu. Prostě některé roky se daří, jiné jsou slabší. Ty pravidelně očekávané pořady na Vltavě "3x60 a to stereo" s Otou Nutzem a Matkou Jalovcovou a dramatizacemi románů režírovanými Mistrem Jiřím Horčičkou a s hvězdným obsazením, to byla svého času živá voda mezi těmi bažinami. Jo, ještě tak Mikrofórum a Pozor, zákruta!, která se prý na Slovensku vysílá dodnes... ty byly tuším na Praze 2, která byla nedávno předtím přejmenovaná z Československo I na Hvězdu a teď se jí říká Radiožurnál...
Dnes jsou ty pořady poněkud přejmenované a může se zdát, že už tolik nevynikají nad ostatní vysílací čas, ale ono je to jinak: dnes, kdy si vlastně každý může zřídit vlastní internetové rádio, už ty pořady nemají tu auru vyjímečnosti. Přesto jim zůstává aura nadprůměru.
- elektrosvit
EDIT: Hill byl rychlejší.
je to oddech od všudypřítomného hard&heavy a únavné komerce reklam
zahrajou i babičkám a dědkům - na přání telefonem v přímém přenosu je to legrace